Celebrity News

Viki Miljković otvorila dušu o NEPRAVDI KOJU JE DOŽIVELA

Viki Miljković otvorila dušu o NEPRAVDI KOJU JE DOŽIVELA

Pevačica Viki Miljković otkrila je da i te kako vodi računa o svojoj karijeri, a da je kritike na njen rad ne pogađaju jer joj daju podstrek ili je ne interesuju.

- Sve zavisi ko mi kritiku uputi i da li je osnovana ili neosnovana. Sve ono što ima osnova mi da podstrek, a ono što je banalizovano ili u drugačijem kontekstu izrečeno mene ne interesuje - kaže Viki Miljković.

Ona otkriva da zbog nastupa i “Zvezda Granda” u kojima je član žirija nema puno slobodnog vremena:

- Imam jako malo slobodnog vremena, pogotovo od kada je počeo ovaj mentorski rad s kandidatima. Provodim ga kako kad, sve zavisi od toga u kom sam društvu i u kakvom raspoloženju. Neki kandidati sa kojima sam radila su već prošli dalje, ostao mi je mentorski rad sa onima koji nastupaju sad početkom marta. Sa njima sada obnavljam gradivo, što bi se reklo.

Što se ocenjivanja kandidata tiče, Viki ističe da uprkos tome što se trudi da sve bude koretktno nekad ume i da se desi nepravda, ali da to zapravo ne menja čitavu sliku.

- Desi se nepravda u smislu da se mi ne dogovaramo. Žiri očekije da će kolege dati glas, pa se desi da neko nepravedno ostane bez ijednog glasa. To nije slučaj samo sa mojim kandidatima, može da se desi bilo kome od nas. Nekada mi bude stvarno krivo, ne želim da se ogrešim, ali to je stvar momenta. Manje-više je sve realno, ne može da ti promeni sliku da li je neko na čekanju ili za direktan prolaz - zaključila je pevačica.