Celebrity News

PLAŠI SE ZA NJEN ŽIVOT: Saša se PRISETIO STRAŠNE REČENICE koju mu je Jelena ranije izgovorila, a tiče se NJENE MAJKE!

PLAŠI SE ZA NJEN ŽIVOT: Saša se PRISETIO STRAŠNE REČENICE koju mu je Jelena ranije izgovorila, a tiče se NJENE MAJKE!

Saša Popović u ponedeljak je, 4. marta, sa ženom Suzanom Jovanović posetio kuću Jelene Karleuše kako bi joj izjavio saučešće zbog smrti majke Divne.

Dan kasnije, u utorak 5. marta nastavljeno je snimanje emisije “Zvezde Granda”, a Saša je pred okupljenim medijima otkrio kako se Jelena osećala kada su došli kod nje.

Kako je objasnio, u početku nije bila u stanju da razgovara sa njima, a kasnije su uspeli malo da popričaju. Međutim, najšokantnije što je Saša rekao jeste ono što je Jelena njemu rekla jednom prilikom, a tiče se Divne.

– Nisam video nikoga da žali za nekim kao Jelena za svojom majkom. Ona je toliko bila vezana… Uvek je govorila: “Meni ako majka umre, ja ću da se ubijem”. Izgledala je zaista loše. Bukvalno, 30 minuta nije ni pričala, nisam mogao da razgovaram sa njom. Nije mogla da prozbori nijednu reč. Tek posle toga malo se otkravila, koliko-toliko uspeli smo nešto da razgovaramo. Ni ja nisam verovao da je bila toliko vezana za Divnu. Ovo je velika tragedija… Divna je bila mlada… Ako uzmemo u obzir da su dva-tri dana pre toga bili na ručku-večeri u jednom restoranu, smejala se… Posle 48 sati je preminula. Mi je tešimo koliko možemo, ali to je za nju velika tragedija. Ne znam kako će se oporaviti, zaista – rekao je Popović