Celebrity News

Jelena nema od bola ljubila majčin kovčeg: Sahranjena Divna Karleuša uz NAJEMOTIVNIJU PESMU!

Jelena nema od bola ljubila majčin kovčeg: Sahranjena Divna Karleuša uz NAJEMOTIVNIJU PESMU!

Danas je na Novom bežanijskom groblju nešto pre 16 sati sahranjena novinarka i radio voditeljka Divna Karleuša, majka pop pevačice Jelene Karleuše.

Divnu, koja je 3. marta u svojoj kući u zemunskom naselju Altina preminula posle duge i teške bolesti, na večni počinak ispratila je neutešna ćerka Jelena, zet Duško Tošić, sestra Danijela, bivši suprug Dragan Karleuša, kao i mnogobrojni prijatelji i Jelenine kolege sa estrade, među kojima su bili Dara Bubamara, Viki Miljković sa suprugom Tašketom, Marija Šerifović, Adil Maksutović, Lepa Lukić, Boki 13, Jovana Tipšin, Dejan Matić i mnogi drugi...

https://www.instagram.com/p/Buq8ZSAFIEJ/

Jelena tokom čitave sahrane nije mogla da zaustavi suze, a jedva je stajala i na nogama, zbog čega se sve vreme pridržavala za supruga Duška i tetku Danijelu.

Divna je ispraćena uz pesmu Zvonka Bogdana "Tiho noći".

Podsetimo, danas je u Kamenoj sali Radio Beograda u 11 sati održan komemorativni skup povodom smrti Divne Karleuše, gde su se rođaci, prijatelji i kolege podsetili svih njenih dostignuća, uspeha i osobina zahvaljujući kojim će im zauvek ostati u sećanju.