Celebrity News

EVO IH U PUNOM SASTAVU: ISPOVEST Bojane Barović NAKON ROĐENJA Simeona će vas TOTALNO RAZNEŽITI! (foto)

EVO IH U PUNOM SASTAVU: ISPOVEST Bojane Barović NAKON ROĐENJA Simeona će vas TOTALNO RAZNEŽITI! (foto)

Manekenka Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić su tačno dve nedelje dobili dečaka šp imenu Simeon. Nedelju dana od porođaja, mama i beba su stigle kući i jedno je sigurno - svi se osećaju odlično i svi su presrećni.

Mama Bojana je najviše brinula o tome kako će Simeon biti prihvaćen od strane ćerkice Leone, te je pre samo nekoliko minuta, na svom Instagram profilu objavila kratku ispovest o njenoj reakciji na tek rođenog brata:

- Evo nas posle nedelju dana od kako smo kod kuće u sastavu mama-tata-ćerka-sin. I, na temu kako je Leni prihvatila dolazak, moramo da se pohvalimo da je u suštini Simeon prihvaćen odlično – počela je svoju ispovest ponosna mama Bojana. Ovo u suštini se odnosi na povremeno kukanje da je mama uzme i da ostavi batu i slično. U tim momentima zaista to i uradim - stavim ga pored nas i ne obracam pažnju na njega, što nju odmah zbuni i čim zaplače kaže: “Mama, daj da siki”. Naravno, kao i do sada sa njima- sve je na foru! - otkriva svoje majčinske majstorije manekenka. Inače je jako nežna prema njemu i kada ga dodirne to je sa velikim oprezom. Tako da, iako ume da bude haotično, za sada smo super! Ovo je za sve vas koji ste mi pisali i hvala još jednom na sjajnim savetima, neki su mi ostali baš upečatljivi pa ih primenjujem, kao što je “poljubac bebe”, kad ga prislonim na Lenu, a ona se oduševi, pa i postidi, misleći da ju je zaista poljubio – rekla je emotivna Bojana.