Celebrity News

Kada ONO ŠTO NAJVIŠE VOLITE NAPUSTI OVAJ SVET, ne očekujte TADA NIJEDAN RACIONALAN I RAZUMAN POTEZ!

Kada ONO ŠTO NAJVIŠE VOLITE NAPUSTI OVAJ SVET, ne očekujte TADA NIJEDAN RACIONALAN I RAZUMAN POTEZ!

Sahrana Divne Karleuše bila je 6. marta, a niko nije znao zašto je njena porodica odlučila da baš jedna vrsta cveća bude na njenom grobu.

Divnina ćerka Jelena Karleuša skrhana je bolom zbog smrti majke, a njen suprug Duško i ona odlučili su da na njen sanduk postave bele ruže, jer one simbolizuju čistoću, nevinost i duhovnost.

Jedno zbog čega je porodica Karleuša-Tošić razmišljala da to ne budu bele ruže je što se često koriste na svadbama.

- Ipak, u ranoj tradiciji bele ruže simbolizovale su pravu ljubav, dok su ih u današnje vreme zamenile crvene ruže. Baš zbog toga što je Jelena bila vezana za svoju mamu i njihova ljubav je bila prava i istinska, odlučeno je da to cveće bude postavljeno na sanduk - rekao je dobro obavešten izvor.

Divnin bivši suprug, kao i njena sestra takođe su držali bele ruže, a Dragan je dve stavio na sanduk.

Ruže su tada jedine bile bele, jer je sve ostalo bilo zavijeno u crninu. I, biće još dugo...

Za Jelenu je ovo prevelik udarac. Kako se navodi, pevačica ne prestaje da plače. Njeni prijatelji zabrinuti su za njeno zdravstveno stanje, jer ništa ne jede, ne spava... samo gleda u jednu tačku i tuguje.

Pred samo spuštanje kovčega u potpunosti se slomila, pala je i ljubila ga, dozivala majku te sakrila lice u šake i nastavila da rida. Poslednja poruka koju joj je uputila rasplakala je sve. Prošaputala joj je da je voli i potpuno se raspala.

Jelena nema od bola ljubila majčin kovčeg: Sahranjena Divna Karleuša uz NAJEMOTIVNIJU PESMU!

Još na komemoraciji organizovanoj u čast radijske voditeljke, Jelena je bila natečena i bleda. Jedva je stajala na nogama. Najbliži, na čelu sa suprugom Duškom Tošićem činili su sve samo da ne padne od bola koji je tada osetila.

Jelena je čak želela da svojoj majci oda počast tako što će se ošišati, pa se čak i na komemoraciji posvećenoj Divni, pojavila posve kratke frizure, koja je podsetila na njenu majku koja je tako izgledala u trenucima dok je išla na hemioterapiju i lečila se od opake bolesti.

OVO JE PRAVI RAZLOG ZAŠTO JE Jelena odsekla kosu kada je saznala da joj je MAJKA PREMINULA!

Kada izgubite ono što najviše volite, ne očekujte tada nijedan razuman i racionalan potez i nikada ne postavljajte pitanje zašto, jer odgovor ne postoji.

Ostaje samo tišina i muk. Bol koji neće proći i samo vreme koje će tek zalečiti rane.

A, Jelena... Biće ona dobro!

Želimo joj od srca da se što pre oporavi i svojoj deci vrati jača nego što je ikada bila.

Znamo da ona to može.