Celebrity News

Muž Nikol Kidman ŠOKIRAO IZJAVOM O NJIHOVOJ INTIMI, a ona mu ne zamera

Muž Nikol Kidman ŠOKIRAO IZJAVOM O NJIHOVOJ INTIMI, a ona mu ne zamera

story

Australijski muzičar i tekstopisac Kit Urban javno je pred svima svoju suprugu Nikol Kidman nazvao "manijakom u krevetu"!

Naime, on je nakon 13 godina braka odlučio da slavnoj glumici posveti pesmu koja nosi naziv Blizanac, što je znak kojem prema horoskopu pripada Nikol.

Zanimljivo je i kako su stihovi pesme nastali. Naime, kada je jedna saradnica pitala muzičara da opiše Nikol, on je rekao da je glumica manijak u krevetu, ali pametnica u glavi. Rima (maniac in bed, brainiac in head) je ispala sasvim slučajno, stih je zabeležen i kasnije postao deo pesme.

- Mojoj ženi se pesma baš dopala - priznao je Kit Urban u jednom intervjuu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nicole Kidman (@nicolekidman) дана 14. Феб 2019. у 8:04 PST

Mnoge žene su na društvenim mrežama komentarisale i pitale se da li je muzičar prešao granicu time što je otkrio njihovu intimu, ali Nikol to nimalo ne smeta.

Štaviše, ona nikada nije krila da voli da eksperimentiše u krevetu.

- U životu sam istraživala ​razne vrste ljubavi. Istraživala sam opsesiju, neobične seks-fetiše, ali i duhovni aspekt braka i monogamiju. Još uvek sam na tom putovanju - rekla je Nikol 2009. godine za magazin GQ.

Nikol Kidman i Kit Urban venčali su se 2006. godine. Imaju dve ćerke, Sandej Rouz (10) i Fejt Margaret (8). Glumica iz prvog braka sa kolegom Tomom Kruzom ima i ćerku Izabelu i sina Konora.

Iako ima četvoro dece, Nikol je javno priznala da joj je žao što nije upoznala Urbana dok je bila u dvadesetim, jer bi u tom slučaju do sada mogli da imaju desetoro dece.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nicole Kidman (@nicolekidman) дана 25. Дец 2018. у 7:49 PST