Celebrity News

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ana Mihajlovski otvorila dušu o BEGU IZ SRBIJE i rekla nešto u čemu će se SVI PRONAĆI!

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ana Mihajlovski otvorila dušu o BEGU IZ SRBIJE i rekla nešto u čemu će se SVI PRONAĆI!

Voditeljka “Pinkovih zvezda”, čije emitovanje uskoro počinje, kaže da slobodno vreme provodi sa decom, a kada je besna, to iskali na Instagramu.

Voditeljka Ana Mihajlovski ovih dana danonoćno radi na snimanju šoua “Pinkove zvezde” koji od ove sezone okuplja takmičare sa različitim talentima. Kao majka troje dece i poslovno angažovana žena, Ana nema puno vremena za sebe, ali se sa obavezama bori lavovski.

- Iskreno ništa me više ne izbaci iz takta jer sam odlučila da meditiriam. Zato, ko me izbaci iz takta, ja mu dajem Oskara. Dosta vremena ovih dana provodim u Šimanovcima, ali mi nisu postali druga kuća jer se trudim da se brzo vratim svojoj. Brza sam, ali da se zna, tačno onoliko koliko ograničenje dozvoljava - pojašnjava Ana, aludirajući na to da je savestan vozač.

Ona kaže da ima svoje mehanizme kada su opuštanje i stres u pitanju.

- Izgleda da sam konačno odrasla pa manje-više nikada nisam pod stresom, ali imam jednu foru kada me nešto tako dotakne. U tim situacijama odem na Instagram, snimim nekoliko idiotskih klipova i smejem se sa ljudima koji me prate. To me jako zabavlja. Nekada sam toliko navučena na društvene mreže, pa se ohladim i tako ukrug. Dopada mi se taj odnos sa ljudima koji je ličniji od televizije. Ostvarila sam komunikaciju sa mnogo zanimljivih ljudi i super ženama jer svi proživljavamo neke slične stvari. Smatram da za to društvene mreže i treba da se koriste jer je razmena mišljenja super stvar - kroz osmeh kaže Mihajlovski, koja uživa u novom formatu nakon “Pinkovih zvezdica” gde je bila u bekstejdžu.

Na pitanje kakvi su takmičari, voditeljka šturo odgovara.

- Ima raznih.

A onda je i obrazložila svoj kratak odgovor:

- Navikla sam na ovakve formate i kriterijumi mi sve više rastu. To je malo problematično kada treba da kažete koliko je neko dobar.

- Navikavala sam se dugo na svet šou-biznisa i sada u njemu plivam. Ne bih mogla da se bavim tim dramatičnim stvarima. I kada bi mi Mitrović ponudio jasna bi mu bila moja reakcija. Samo zabava u ovom trenutku je moj izbor - iskrena je Ana, koja priznaje da joj na sceni nedostaje koleginica Marijana Mićić, sa kojom se i privatno druži.

Ana ima troje dece, iz prvog braka ima dvanaestodišnju ćerku Ivu, a iz drugog ćerku i sina Zoju i Petra. Ona kaže da sve slobodno vreme podređeno mališanima, jer ostatak dana radi.

- U poslednje vreme imam malo slobodnog vremena, ali ga provodim sa klincima. To što rade oni, radim i ja. Idem u bioskop, na ljuljaške i klackalice. Sve od tih dečjih stvari, ali kada sam sama, volim da pobegnem iz Srbije - kaže Ana.