Celebrity News

Sergej Ćetković snimio jednu od najemotivnijih balada u dosadašnjoj karijeri

Sergej Ćetković snimio jednu od najemotivnijih balada u dosadašnjoj karijeri

Jedan od najpriznatijih i najpopularnijih regionalnih kantautora, Sergej Ćetković je, tokom proteklog vikenda, u prelepom ambijentu mediteranskog naselja “Luštica bay” i hotela “Čedi” u Tivtu, snimio veoma atraktivan video spot za svoju najnoviju pesmu “Ljubav”, koja, definitivno, predstavlja značajan pomak u karijeri jedne od najvećih zvezda pop muzike na ovim prostorima.

Ostajući dosledan svom prepoznatljivom stilu, koji godinama neguje, Sergej, ovog puta, ipak, pravi neuobičajen i veoma delikatan korak, kako po pitanju same numere, tako i spota koji će veoma iznenaditi publiku, pre svega u smislu simbolike, emocije i poruke koju će poslati.

Ono što u ovom trenutku možemo otkriti jeste da će ova pesma i spot pokazati da se prava ljubav može otpevati i pokazati i bez glasa. Na koji način, saznaćemo već kroz nekoliko dana, kada spot premijerno bude predstavljen na oficijelnom YouTube kanalu Sergeja Ćetkovića, koji potpisuje muziku i tekst ove predivne balade. Aranžman su radili Marko Milatović i Vladan Popović Pop, a za sjajnu ekranizaciju, koja gotovo da prerasta u emotivnu filmsku priču, je zadužen Dušan Ivanović, autor mnogih nagrađivanih filmova i reklama.

- Ova pesma predstavlja nešto zaista posebno u mojoj dosadašnjoj karijeri. Balade me uvek najviše inspirišu, ali se pesme koje u sebi nose toliko snažnu emociju, da vas pri svakom slušanju uvek iznova potpuno pomere, ne događaju toliko često. Ova je upravo takva. Raskošna, iskrena, duboka do te mere da je možda i nepotrebno opisivati je rečima. Iz tog razloga sam želeo da je isprati potpuno neočekivan, vrlo simboličan i dirljiv spot koji će, siguran sam, poslati veoma važnu poruku. “Luštica bay” je bio pravi izbor lokacije, pre svega zbog čarobne atmosfere ovog “novog grada na Jadranu”, čija prelepa marina, šetalište i sofisticiran i atraktivan ambijent svemu daju posebnu draž. Radujem se skoroj premijeri pesme i spota i reakcijama publike - rekao je Sergej povodom svog novog “poklona” poštovaocima njegove muzike.