Celebrity News

Zašto je Severina OTKAČILA MENADŽERA: Otkriveni detalji prekida saradnje duge 17 godina

Zašto je Severina OTKAČILA MENADŽERA: Otkriveni detalji prekida saradnje duge 17 godina

Severina Kojić stavila je tačku na 17 godina dugu saradnju s menadžerom Tomicom Petrovićem. Pevačica je odlučila da njenu karijeru od sada vodi njen suprug Igor Kojić, tvrde izvori sa hrvatske estrade.

- Seve i Tomica se u poslednje vreme nisu baš slagali kad je njena karijera u pitanju. Tikva je pukla kad joj je izašao novi album. Ipak, on je nastavio još neko vreme da radi s njom kako bi je ispoštovao i završio papirologiju za poslove koje su već isplanirali.

- Međutim, svima je bilo jasno da nešto nije u redu kad se Tomica nije pojavio na snimanju Severininog spota za pesmu "Fatamorgana". Ona je, kako bi prikrila da nešto nije u redu, rekla da je on ostao u Zagrebu jer ima suđenje. Takođe, Tomica se nije pojavio ni na rođendanu njenog sina, što je svima bilo čudno - kaže naš izvor i dodaje da je tada Igor ušao u igru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Feb 25, 2019 at 2:40am PST

- To je bilo čudno, jer Tomica je svuda išao sa Seve, sve je nadgledao i držao u svojim rukama. Kontrolisao je svaku situaciju i davao izjave u njeno ime. Igor je odavno imao ideju da preuzme Tomičin posao, jer svakako ide svuda s njom i gledao je kako on to radi, ali je Seve tek sada popustila. Sada smatra da je to dobra opcija jer će sav novac ostajati njima. Ako se uzme u obzir da je Severinin suprug školovani menadžer, inače sportski, ali i to da je rastao uz oca pevača i da je i sa suprugom stekao dosta iskustva kad je estrada u pitanju, ona smatra da može da joj bude menadžer i PR - kaže izvor i dodaje da Kojićka svom mužu stopostotno veruje.

- Seve je sigurna da će Igor to dobro raditi i veruje da joj Tomica neće nedostajati. Čak sam načuo da je njen suprug već ugovorio neke nastupe u Beogradu, ali još ne znam za koji datum - kaže izvor.

Inače, Petrović je poznat po tome što je o Seve brinuo kao nijedan menadžer. Vodio je kompletnu brigu kako o njenim privatnim stvarima, tako i o poslu. Bio joj je 24 sata na raspolaganju, pazio je da li joj je hladno ili vruće, sa sobom je uvek nosio flašicu vode ako ona ožedni, nosio joj je kišobran i torbicu. Sada bi Igor i to trebalo da preuzme na sebe.