Celebrity News

Fashion "borba" vojvotkinja: Čiji stajling vam se više dopada - Kejt Midlton ili Megan Markl?

Fashion "borba" vojvotkinja: Čiji stajling vam se više dopada - Kejt Midlton ili Megan Markl?

Kejt Midlton i Megan Markl juče su prisustvovale službi povodom Dana Komonvelta u Vestminsterskoj opatiji. Vojvotkinje su se srdačno pozdravile poljupcima u oba obraza i sve vreme se veselo smeškale jedna drugoj.

Kejt i njena trudna jetrva su se toplo pozdravile, prvo međusobno, a zatim sa ostalim članovima kraljevske porodice.

Megan Markl i princ Hari su stigli među prvim gostima, a vojvotkinja od Saseksa je za ovu svečanu priliku obukla belu kombinaciju koju kompletno potpisuje Viktorija Bekam.

Ova kombinacija nikako nije prošla nezapaženo u britanskim medijima s obzirom da je cena celog kompleta 9.000 funti, to ne bi bilo toliko strašno da se Megan nešto ranije istog dana nije pojavila u kombinaciji za koju se procenjuje da košto isto toliko. Što znači da je Megan Markl u jednom danu potrošila 18.000 funti samo na garederobu.

Sa druge strane, Kejt Midlton je izgledala poput prave dame u već nošenim kaputu i haljini sa potpisom Ketrin Voker koje smo već imali priliku da vidimo tokom posete Novom Zelandu 2014. godine.

Nakon pozdravljanja sa visokim zvaničnicima, kraljevski parovi su razmenili još jedan prijateljski pozdrav pre nego što su seli na svoja mesta čime su jasno želeli da stave do znanja da je sa njihovim odnosom sve u najboljem redu.