Celebrity News

Glasine se NE SMIRIJU, a sad je JASNIJE NEGO IKAD da Kejt Midlton nosi ČETVRTO DETE?

Glasine se NE SMIRIJU, a sad je JASNIJE NEGO IKAD da Kejt Midlton nosi ČETVRTO DETE?

Nisu prošla ni tri puna meseca otkako je vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton na svet donela treće dete, princa Luisa, a magazin Life&Style tada je već objavio da supruga princa Vilijama nosi četvrto dete!

Navodnu trudnoću su magazinu otkrili neimenovani izvori “bliski paru”, a u prilog objavljenoj vesti idu i navodi, koje su takođe otkrili neimenovani izvori, da Kejt i Vilijam žele da imaju dve devojčice i dva dečaka.

Budući da je svetu poznato da njihov najmlađi sin nije napunio još ni godinu dana, britansku javnost trese vest o mogućoj četvrtoj trudnoći Kejt Midlton!

– S obzirom da kraljica ima četvoro dece, Vilijam i Kejt sigurno planiraju da ispune taj broj – rekao je za Us Weekly a naveo je i da je vojvotkinja od Kembridža u trećem mesecu trudnoće...

Takođe, isti ovaj izvor naveo je da Kejt čeka da se Megan porodi i na svet donese svoje prvo dete, jer nikako ne bi bilo korektno da skreće pažnju medija na sebe.

Kensingtonska palata još uvek se nije oglasila ovim povodom – a vesti poput ove uvek se objavljuju na zvaničnom Tviter nalogu.