Celebrity News

Kalina Kovačević u PETOM MESECU TRUDNOĆE? Ako je to tačno, evo ko je ponosni OTAC

Kalina Kovačević u PETOM MESECU TRUDNOĆE? Ako je to tačno, evo ko je ponosni OTAC

story

Prvakinja drame Narodnog pozorišta Kalina Kovačević u petom je mesecu trudnoće, saznaje “Scena”. Harizmatična glumica na leto će ćerki Mioni podariti najlepši poklon za rođendan - sestru ili brata.

Srećne vesti Kalina Kovačević podelila je sa najbližim članovima porodice i prijateljima, dok su kolege saznale kada je već stomak počeo da joj se poznaje. Zbog blagoslovenog stanja će nakratko karijeru staviti na pauzu kako bi se posvetila trudnoći, a kasnije i bebici.

- Otkada se razvela od bivšeg supruga sa kojim ima ćerkicu, o ljubavnom životu Kaline se malo znalo. Poslednje dve godine povukla se iz javnog života jer je uplovila u ljubavnu vezu s izvesnim Vladimirom. Naime, emotivni partner lepe glumice je doktor fizike u Cernu i već godinama živi na relaciji Srbija - Švajcarska.

- Kalini se sada poznaje stomak i svi uveliko šuškaju da je posle osam godina ponovo trudna. Od januara se povukla sa scene Narodnog pozorišta, a za sve to vreme svoje izostanke je pravdala zdravstvenim razlozima koje nije želela da otkriva. Ljubav između nje i Vladimira je nešto najlepše što joj se proteklih godina dogodilo, ali ona nije želela u javnosti da govori o tome. Njih dvoje daleko od medija uspešno grade stabilnu zajednicu. Njena i njegova ćerka koje imaju iz prethodnih brakova dobro se slažu - kaže naš izvor iz Kalininog matičnog pozorišta, i dodaje:

- Budući da njena ćerka Miona završava prvi razred, Kalina planira da se porodi u Srbiji. Pomoć u početku pružiće joj mama, glumica Ljiljana Blagojević. Kako ona tako i Siniša oduševljeni su zetom, kao i on njima.

Da bismo proverili naše informacije, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Kalinom, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke, kao ni njeni roditelji Ljiljana i Siniša.

- Otkada je saznala da čeka drugo dete, Kalina se očigledno više posvetila zdravom životu. Poslednja fotografija koju je glumica okačila na društvene mreže govori o tome da je fizički aktivna, da planinari i vreme provodi u prirodi. Ona je u više navrata ispričala da ju je tokom prvog porođaja, kada je nestalo struje u bolnici, spaslo to što je bila u kondiciji: Činjenica da sam aktivna na treninzima i moji redovni odlasci u teretanu su mi spasli život kada sam se porađala. Da tada nisam redovno trenirala, pitanje je da li bih sada stajala ovde i razgovarala sa vama - rekla je tada glumica.