Celebrity News

Bojana Ordinačev o OVIM DETALJIMA PRVI PUT GOVORI, muškarci ZANEMELI OD ODUŠEVLJENJA kada su OVO čuli!

Bojana Ordinačev o OVIM DETALJIMA PRVI PUT GOVORI, muškarci ZANEMELI OD ODUŠEVLJENJA kada su OVO čuli!

story

Bojana Ordinačev iznenadila je mnoge kada je otkrila da je veliki zaljubljenik u motore.

Osim što ih redovno vozi i mašta da poseduje jednog, glumica često posećuje GP trke, kako u našoj zemlji pa tako i u inostranstvu.

- Moj hobi je počeo davno, još od 14. godine. Od tada obožavam motore. Tada sam i prvi put počela da vozim. To se nastavilo dugi niz godina, do danas. U ovom trenutku nemam motor - počela je ona, koja ponekad "krade" ovo vozilo od dečka pa uživa.

- Odrasla sam sa dečacima, više nego sa devojčicama. Uvek sam imala više drugara nego drugarica, pa sam uz njih pokupila taj fazon zaljubljivanja u motore. Ne postoji neko preterano objašnjenje zašto volim dvotočkaše. Moto-trke posećujem kad god imam priliku. Kada mogu da se organizujem, uvek idem i uživam gledajući - priznala je Bojana, inače veliki navijač trkača Valentina Rosija.

- Prošle godine sam isplanirala godišnji odmor tako da sam na putovanju kroz Evropu bila u Nemačkoj na dan trke i uživo gledala vožnju neustrašivih motociklista. To je sport koji ljudi ili vole ili ne, nema sredine. Obožavam taj zvuk, miris benzina, brzinu. Prisustvovati trci je posebno iskustvo - otkrila je ona, a zatim priznala da je privlači i bord.

- Bord vozim godinama. Malo me mrzi i hladno mi je u poslednje vreme, pa nešto nisam u fazonu da ga vozim. Mada ga ne dožovljam baš kao ekstremni sport. Da se razumemo, ni motori mi nisu ekstremni. Za mene je to normalno - objasnila je ona, ne svrstavajući svoju veliku ljubav u ekstremne sportove.

Inače, ovih dana šarmantnu glumicu sa neobičnim hobijem zbog "Istina i laži" mnogi na ulici zovu - Kristina.

- Baš sam skorije prolazila pored jedne osnovne škole i neko viče: 'Kristina, Kristina'. Idem i ne osvrćem se. A onda ta osoba nastavlja: 'Bojana, Bojana'. E, tada sam skapirala da se radi o meni. Okrećem se. Jer sam sto odsto sigurna da sam ja. Ne može još neko da bude Bojana i Kristina. Odazivam se na oba imena. Navikla sam - priznaje kroz osmeh ona.

I ona takođe uživa u "Istinama i lažima".

- Ne sećam se lepšeg snimanja. Radim od 2003. godine i ovde mi je najprijatnije. Baš je porodična atmosfera. Gotivim ih sve. Sprijateljili smo se. Neke znam odranije, neke sam sada upoznala - zaključuje Bojana.