Celebrity News

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić KUPILI STAN NA BANOVOM BRDU, evo šta O NJIMA kažu komšije...

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić KUPILI STAN NA BANOVOM BRDU, evo šta O NJIMA kažu komšije...

Aleksandra Tomić i Andrija Milošević kupili su jednosoban stan na Banovom brdu, nadomak Ade Ciganlije, u blizini porodičnog doma glumice. Kako se to dogodilo pre tek godinu dana, komšiluk još uvek nije stigao dobro da ih upozna. Aleksandru mnogi, kako se navodi, čak i ne viđaju često.

- Ovde stanuje moja majka koja nam čuva decu dok smo na poslu. Rekla nam je da joj je Andrija komšija, devojku nije spominjala. Mama kaže da je on jako simpatičan i neposredan, čuje ga kako razgovara u liftu sa komšijama.

Međutim, bilo je i onih u čijem odgovoru ironija nije izostajala.

- Ne brinem ja za njega. Mima i Milan Karadžić su ga probili u glumi, a onda je počeo sam da širi svoju mrežu. Našao bogatu Beograđanku zbog koje je bio letos i na Jamajci kod njenog prijatelja biznismena na svadbi o kojoj se brujalo danima. Snašao se kao i svi Crnogorci u Beogradu.

Tri komšinice ga, pak, hvale na sva zvona.

- Šta da vam kažem o Andriji osim da je dobar i ljubazan komšija. Znam da stanuje na četvrtom ili na petom spratu. Njegovu devojku ne znam. Baš sam mislila da je slobodan dečko posle neke duge veze - kaže Andrijina mlada komšinica, očigledno razočarana zbog saznanja da je u vezi i da ne živi sam.

Jedan od mladih roditelja iz susednog ulaza otkriva Aleksandra i Andrija retko pešače i da se uglavnom sreću u garaži, odakle idu direktno liftom ka stanu.

- Andrija ne glumi zvezdu iako ga svi prepoznaju. Devojka mu je lepa i simpatična, ali on dominira zbog harizme. Sjajan je komšija i vrlo preduzimljiv ne samo u poslu kojim se bavi, nego i u privatnom životu. Drago mi je da je osnovao svoje pozorište. Ova dva ulaza imaju zajedničku garažu i za sve što treba da radimo u interesu svih nas Andrija se među prvima uključuje u akciju. Vrlo je fin - ističe on.

U obližnju lokalnu prodavnicu Andrija ne dolazi svakodnevno, ali svakako ga viđaju nekoliko puta nedeljno.

- Andrija kupuje kod nas cigarete obavezno i uvek poneki slatkiš. Nema neki omiljeni proizvod, a ne znam da li kupuje za sebe, devojku ili za oboje. On je uvek nasmejan i opušten. Super je. Devojka nikad ne dolazi sa njim, obično ga čeka u kolima - rekla je prodavačica.

I u staroj prestoničkoj kafani koja je odmah do zgrade dobro poznaju ovog glumca.

- Andrija je odličan dečko, neposredan i prirodan i smeje se kao neki dobrodušni dečak. Kad se gradila njegova zgrada on je kod nas u bašti sedeo sa majstorima i dogovarao se o uređenju stana - rekla je gospođa Borka, vlasnica kafane, a gost Dača dodao:

- Andrija je fin normalan dečko i vrlo prijatan. Potresen je i slomljen zbog smrti majke - kažu tamo.