Celebrity News

Snežana Savić iskreno o prošlosti i OSOBI ZBOG KOJE SE NIJE PONOVO UDAVALA

Snežana Savić iskreno o prošlosti i OSOBI ZBOG KOJE SE NIJE PONOVO UDAVALA

Popularnu glumicu Snežanu Savić pamtimo kao Ninu Andrejević iz serije “Bolji život”, međutim ona je svojim talenom i neverovatnom lepotom i ranije osvojila prostor bivše Jugoslavije.

Poseduje vanserijski talenat kog je postala svesna još u detinjstvu, kada je i poželela da bude zvezda.

Roditelji su joj bili strogi, hteli su da u školi bude odlična, a ona je takva i bila. Međutim, otac nije podržavao njen izbor da bude glumica, ali ipak od majke je imala vetar u leđa. Podršku je dobila i kada se pojavila na prijemnom na Fakultetu dramskih umetnosti. Završila je glumu kao student generacije, i to u žestokoj konkurenciji.

– Praktično, niko me nije podržavao. Nisu oni meni branili u smislu da je to bilo izričito, da je to bilo: „To ne možeš da radiš!”. To su ljudi patrijarhalnog duha, koji su smatrali da bi trebalo da se bavim nekim običnim zanimanjem, zbog stabilnosti, neke sigurnosti, uslovno rečeno normalnosti, jer gluma je poziv koji ujek donosio onaj prefiks škakljivog. Pogotovo otac, strog i patrijarhalan, smatrao je da njegova ćerka treba da se bavi nekim zanimanjem koje bi trebalo da ima veći respekt u društvu i koje će da obezbedi bolju egzistenciju. Nije bilo nekog burnog reagovanja, ali da su bili srećni zbog toga, nisu – rekla je Snežana u intervjuu za “Azru”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic) on Nov 7, 2017 at 7:12pm PST

Snežana je bila od onih, koja nikada nije htela da pripada nekom pozorištu te je ostala slobodna umetnica tokom cele karijere. Uloge joj nikada nije bilo teško da dobije, a njena lepota joj je pomogla da uvek igra zavodnice. Osim u ulozi Nine, veliku pažnju plenila je i kao Malina Vojvodić u “Srećnim ljudima”.

Vremenom je stigla i do estradnih voda. 1984. odlučila je napraviti prekretnicu, inspirisao ju je rad na “Koštani” gde je igrala glavnu ulogu, a usput i pevala. Izdala je 12 albuma narodne muzike, a aktivno radi i snima i danas.

Iza sebe ima dva braka.

Prvi put se udala tokom studiranja, ali brak nije dugo trajao. Drugi put, udala se za reditelja Dragoslava Lazića i s njim dobila ćerku Anitu.

– Lepo je imati decu. Međutim, ja sam otišla od Anitinog oca. Razišli smo se i nisam želela da joj stvaram traumu, da ima dva oca, dve mame. Smatrala sam da joj je jedna trauma dosta u životu, a to je što njeni roditelji ne žive zajedno. Da još naknadno doživljava rivalitet s decom koju bih ja imala s nekim drugim čovekom, to sam izbegla, vrlo svesno žrtvujući se da ona ne bi bila povređena drugi put – kazala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic) on Oct 21, 2017 at 4:05am PDT