Celebrity News

Miloš Teodosić danas slavi 32. ROĐENDAN, a o OVIM detaljima iz prošlosti NIKADA NE GOVORI

Miloš Teodosić danas slavi 32. ROĐENDAN, a o OVIM detaljima iz prošlosti NIKADA NE GOVORI

Naš poznati košarkaš Miloš Teodosić danas puni 32 godine, a o njegovoj karijeri, ali i privatnom životu, već godinama se naširoko priča, dok on uporno izbegava da govori o pripadnicama lepšeg pola koje su mu osvajale srce.

Sportista Miloš Teodosić se pre nešto manje od dve godine oženio glumicom Jelisavetom Orašanin, a njihov brak i život u SAD-u, gde su se preselili zbog njegove karijere, i te kako je tema mnogih.

Teodosić ne voli da priča javno o odnosu sa suprugom, ali ni o svojim nekadašnjim romansama, dok se zna da je bio u vezi sa nekoliko dama koje su poznate javnosti.

Miloš je, naime, čak četiri godine bio u ljubavi sa odbojkašicom Majom Ognjenović, sa kojom je i živeo u Atini, a planirali su bračni život.

Raskinuli su 2013. godine, da bi se nakon toga Teodosić zabavljao sa glumicom Sofijom Rajović, međutim njihova ljubav nije potrajala.

Spekulisalo se i o njegovoj vezi sa manekenkom Jelenom Kuveljić, a o tome, kao ni o ostalim izabranicama, nije govorio.

Povezivali su ga i sa pevačicom Anastasijom Ražnatović, kao i sa bivšom devojkom fudbalera Vladimira Volkova, Jovanom Milinković, a sreću je, naposletku, našao kraj lepe Jelisavete Orašanin, koja im je u februaru na svet donela ćerku Petru.