Celebrity News

Pored Mirke Vasiljević Dule Savić ima još jednu ZGODNU SNAJU, pogledajte čime se ona bavi

Pored Mirke Vasiljević Dule Savić ima još jednu ZGODNU SNAJU, pogledajte čime se ona bavi

Mirka Vasiljević je godinama unazad poznata javnosti. Prvo je proslavilo njeno glumačko umeće, a zatim i turbulentna veza sa fudbalerom Vujadinom Savićem. Vujadin i Mirka sada uživaju u ljubavi sa svoje troje dece.

Međutim, pored Vujadina, Dušan Savić i Marina Rajević imaju još jednog sina, Uroša, koji je oženjen jednom pravom lepoticom.

Uroš je u braku sa voditeljkom vesti Tijanom Savić, koja trenutno radi na kanalu Tv Prva. Kako je Tijana odabrala istu profesiju kao i njena svekrva Marina, koja je inače novinarka i spisateljica, kaže da joj je Marina dosta pomogla u poslu.

- Marina mi je mnogo pomogla. Ona me je u početku svaki put snimala i zvala kad završim sa poslom da zajedno pogledamo snimak. Tada mi je dala mnogo saveta koji su mi veoma pomogli – rekla je Savićeva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijana Savic (@ticasavic) on Mar 5, 2019 at 9:11am PST

Tijana je i majka trogodišnje devojčice Lene i ne krije da od svekra i svekrve dobija svu potrebnu pomoć.

- Zahvalna sam na višku energije koji imam. Tako da uspevam sve da postignem. Dosta nam pomažu i Uroševi roditelji, tako da se kombinujemo, i bez njih bi sve ovo bilo neizvodljivo. Da sam birala takvog svekra i svekrvu, ne bih ih bolje našla. Zahvalna sam Bogu na tome, zaista. Mi super funkcionišemo, a oni su uvek tu kad treba, da nam pomognu, da nam se nađu. Marina i Dule se ne mešaju u moj odnos sa Urošem i trude se da nam uvek izađu u susret. U Srbiji je retkost da se roditelji ne mešaju u život svoje dece, ali eto mi smo imali mnogo sreće - objašnjava Tijana.

Tijana je i jetrva glumice Mirke Vasiljević pa je otkrila u kakvom su odnosu njih dve.

- Sa Mirkom i Vujadinom se baš dosta družimo. Uroš i ja često izlazimo u grad sa njima, a prošlog vikenda sam došla u neprijatnu situaciju kada je u novinama izašlo ”Vujadin u društvu zgodne plavuše”. To su bili neki natpisi, neko ludilo potpuno - otkriva Tijana neprijatnu situaciju u kojoj su se Vujadin i ona našli i dodaje da sa Mirkom uglavnom razgovora o deci.

- Sa Mirkom na kafi najčešće razgovaram o našoj deci, budući da smo obe mame i deca su nam sada glavna tema - rekla je Savićeva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijana Savic (@ticasavic) on Oct 23, 2018 at 8:08am PDT