Celebrity News

ŠOK: Nakon RASKIDA dugogodišnje saradnje sa Tomicom Petrovićem, Severina prekinula sve i sa NJIM

ŠOK: Nakon RASKIDA dugogodišnje saradnje sa Tomicom Petrovićem, Severina prekinula sve i sa NJIM

Severinu Kojić već danima prate skandali zbog radikalnih poteza koje je povukla u karijeri. Prvo je prekinula saradnju sa menadžerom Tomicom Petrovićem, a kako prenose domaći mediji, sada je došlo do novog rascepa sa nekadašnjim PR menadžerom Davorom Grginom.

- Severina Kojić je nakon prekida saradnje sa menadžerom Tomicom Petrovićem, prekinula i saradnju sa PR menadžerom Davorom Grginom - ispričao je za "Blic" izvor blizak pevačici.

Nova informacija o kojoj se priča po gradskim kuloradima je i da će celokupnu Severininu karijeru, uključujući menadžersku i PR poziciju, od sada voditi njen suprug, Igor Kojić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Aug 11, 2018 at 4:27am PDT

Podsećamo, hrvatski "Jutarnji list" je pisao da su pevačicin menadžer Tomica Petrović i Severina stavili tačku na svoj odnos nakon svađe tokom koje su, kako su naveli hrvatski mediji, razmenili teške reči i optužbe.

Prema jednoj verziji priče, Petrović je otkazao dalju saradnju pevačici, a prema drugoj ona je njemu rekla da više nemaju šta da rade zajedno i svoju odluku je navodno saopštila bliskim ljudima 3. marta.