Celebrity News

Potresna ispovest Jelene Trivan NATERAĆE VAS DA ZAPLAČETE: Ovo je njena najteža životna bitka! (video)

Potresna ispovest Jelene Trivan NATERAĆE VAS DA ZAPLAČETE: Ovo je njena najteža životna bitka! (video)

Razmišljala sam šta ja njoj tada da kažem, šta ona treba da zapamti od svoje majke koju možda poslednji put čuje - rekla je Jelena Trivan koja je bila na ivici suza.

Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković u studiju će ove subote ugostiti pet poznatih dama sa domaće javne scene. Naime, o aktuelnim temama Sanja će razgovarati sa Ivom Štrljić, Jelenom Trivan, Verom Matović, Merimu Njegomir i Milicom Dabović, koje će iskreno, bez dlake na jeziku, govoriti o do sada nepoznatim detaljima iz svog privatnog života.

Direktorka Službenog glasnika Jelena Trivan daleko od očiju javnosti vodila je bitku sa teškom bolešću, a nedavno je peti put operisana. Ona je u ''Magazinu In'' podelila svoju potresnu ispovest koja će mnogima naterati suze na oči.

- Ja sam sa svojom ćerkom pošla na palačinke, a tri sata nakon toga su mi rekli da pozovem jer će biti neizvestan ishod i može da se desi da ću umreti. Razmišljala sam šta ja njoj tada da kažem, šta ona treba da zapamti od svoje majke koju možda poslednji put čuje. Ja sam samo rekla doktorima: ''Ja ne smem da umrem, ona bez mene ne može.'' - rekla je Jelena u ''Magazinu In''.