Celebrity News

OVE poznate ličnosti PROSLAVLJAJU MLADENCE PO PRVI PUT a evo kako će provesti OVAJ PRAZNIK!

OVE poznate ličnosti PROSLAVLJAJU MLADENCE PO PRVI PUT a evo kako će provesti OVAJ PRAZNIK!

Protekle godine javnost je uživala dok je pratila brojne svadbe poznatih ličnosti, koji su "sudbonosno da" izgovorili svojim velikim ljubavima u neviđenom luksuzu.

Pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović zavetovali su se prošle godine na večnu ljubav pred Bogom, kao i 900 zvanica. Na svadbenom veselju, Lepa Brena rado se latila mikrofona, kao i mlada koja je izvela svoj veliki hit.

- Hvala što se došli večeras i što ste ulepšali ovo veče. Meni je puno srce, ja ovo veče nikad u životu neću zaboraviti - rekla je tada ona.

Početkom marta 2019. par se po prvi put ostvario u ulozi roditelja, kada je pevačica rodila sina Aleksandra. Mladence će najverovatnije provesti u najužem krugu porodice, kao novopečena mama.

Piksijeva ćerka takođe je krunisala svoju ljubav brakom u 2018! Anja Stojković izgovorila je "sudbonosno da" poznatom reli vozaču Ugu Valenteu i pred Bogom u Beogradu. Sveštenik kojih ih venčavao, služio je službu i na engleskom jeziku, s obzirom na to da Ugo ne govori sprski.

Kao i glamurozno venčanje na Azurnoj obali - i ovo je privuklo veliku pažnju javnosti. Pred Novu godinu, par je radosno obelodanio da će se još jednom ostvariti kao roditelji, kako je Anja tada ušla u već peti mesec trudnoće.

Grčko-spsko svadbeno veselje Suzane Mančić i Simeona Ocomokosa nema koga nije oduševilo. Njena kuma istakla je tada da je sve bilo organizovano savršeno, te da su svi uživali, a posebno mlada.

- Crkveno venčanje je počelo u 19 časova, u crkvi Svete Petke. Suzanu su u crkvu dovele ćerke, a mladoženja ju je sačekao. Izgledalo je prelepo, a Suzana je bila jako emotivna u tom trenutku. Rekla je da neće da plače, a suze su joj tekle niz obraze - navela je ona.

https://www.instagram.com/p/BvCTgc9H4mt/?utm_source=ig_embed

Ćerka Zorice Brunclik, koja trenutno željno išekuje prinovu, udala se prošle godine za svog izabranika Miloša Vujanoviću, koji je svojevremeno bio učesnik "Zvezda Granda".

Za tu priliku, Zlata odabrala je bajkovitu belu venčanicu, ali nije se odricala crvene kose. Venčanju su prisustvovali najbliži, a veliko svadbeno veselje očekuje se ove godine.

Mladence će zasigurno provesti u krugu najmilijih.