Celebrity News

Ona je jedan od naših najboljih vokala: Ivana Peters OTKRIVA ko joj je sve tražio ČASOVE PEVANJA

Ona je jedan od naših najboljih vokala: Ivana Peters OTKRIVA ko joj je sve tražio ČASOVE PEVANJA

Ivana Peteres trenutno menja Jelenu Karleušu u žiriju muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a kako sama priznaje, nije joj bilo lako da zauzme mesto svoje koleginice.

- Trebalo mi je malo vremena da se opustim, te mi je sada mnogo lakše nego na prva dva snimanja. Nije lako biti Karleušina zamena, jer ljudi očekuju šou. Ja nisam Jelena, ali se nadam da je moje učešće urodilo plodom - rekla je ona i objasnila da se sa Karleušom čuje.

Ivana je otkrila da će tek sada početi da ulazi u sukob sa ostalim mentorima, ali da ništa nije zlonamerno.

- Sa svima sam se svađala osim sa Sašom Popovićem. Moguće da mu je glupo da se svađa sa mnom jer me još nije dobro upoznao, pa ne sme. S druge strane, Marija je sama rekla da ona gleda sve crno ili belo i po tome je posebna - ističe Peters.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana (@ivanapeters) on Mar 4, 2019 at 4:44pm PST

Pevačica je dodala da su joj mnogi kandidati tražili da im drži časove pevanja.

- Planiram da se time ozibljnije bavim, jer su mnogi kandidati tražili da im držim časove pevanja - otkrila je, a onda se osvrnula na neke od pevača i pevačica koji su dugo na sceni.

- Postoji puno afirmisanih pevača kojima bi dobrodošli časovi pevanja, ali nije na meni da kažem ko su oni. Ipak, istina je da ih ima više među zabavnjacima, jer su narodnjaci uglavnom bolji pevači - rekla je Ivana Peters