Celebrity News

Ilda Šaulić se teško oporavlja od Šabanove smrti, ovako je potražila POMOĆ

Ilda Šaulić se teško oporavlja od Šabanove smrti, ovako je potražila POMOĆ

story

Od smrti Šabana Šaulića prošlo je nešto više od mesec dana, ali njegova porodica i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da kralja narodne muzike nema. Najteže je Ildi Šaulić, koja se potpuno povukla u sebe i gotovo da ne izlazi iz kuće osim kada ide na groblje.

Njen suprug Bojan Vučković čini sve da joj vrati volju za životom, a angažovao je i pomoć lajfkouča, koji svakog vikenda dolazi i razgovara sa Ildom.

- Ona se ne javlja na telefon čak ni prijateljima, a iz kuće izađe samo da bi otišla kod majke ili na grob svog oca, gde satima sedi i plače. Uz nju je stalno muž Bojan, koji je morao da zapostavi svoje poslovne obaveze u Americi i sada je uz Ildu u Beogradu. Njegova ideja bila je da se u Ildin oporavak uključi lajfkouč. Njihove usluge u Americi su veoma popularne i cenjene jer nije reč o klasičnoj psihoterapiji već razgovorima koji pomažu osobi da ostvari svoj puni potencijal, da se motiviše ako je izgubila nadu u život, da ponovo prodiše i shvati suštinu življenja. Upravo to je sada Ildi preko potrebno. Ona je otkazala sve svoje nastupe, a o novim pesmama ne želi ni da priča iako je planirala da pred leto izbaci singl. Ni Sanela ni Gordana nisu ništa bolje, u kuću im dolazi svega nekoliko ljudi, one retko izlaze i u dvorište, samo sede u kući i pričaju o Šabanu - kaže izvor blizak Šaulićima za Svet.

Mihailo se najbolje drži, a svadbu koju su planirali za ovo godinu odlučili su da pomere.

- Mihajlo je tu najpribraniji jer je na njemu da se sada brine o majci i sestrama. Zbog njih nema vremena da se prepusti tuzi, ali odlučio je da svadbu sa Danijelom pomeri za kraj sedeće godine, u čemu su ga podržali i ona i njena porodica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic) дана 5. Сеп 2018. у 3:02 PDT