Celebrity News

ISKRENO: Prijanka Čopra OTKRIVA da li je u SVAĐI sa Megan Markl!

ISKRENO: Prijanka Čopra OTKRIVA da li je u SVAĐI sa Megan Markl!

story

Krenule su spekulacije!

Tokom nedavnog gostovanja Prijanke Čopre u emisiji Watch What Happens Live, glumica je odgovorila na pitanja u vezi navodne svađe između nje i članice britanske kraljevske porodice Megan Markl!

Naime, glasine o navodnom sukobu pojavile su se pre nekoliko meseci, nakon što se Megan Markl nije pojavila na venčanje Čopre i Nika Džonasa. Ono što ih je dodatno podstaklo bilo je i to što Čopra i Nik nisu otišli na babine kraljevskoj porodici, iako su pre godinu dana prisustvovali njihovom venčanju.

Iako su neki fanovi međusobna nepojavljivanja na važne događaje opravdavali mogućom trudnoćom ili gomilom obaveza, bilo je i onih koji duboko veruju u “prikrivene razloge”.

Tako je vođen time, jedan fan upitao Čopru tokom gostovanja u emisiji, da li su ona i Megan u svađi?

- O bože, to nikako nije istina - odgovorila je glumica.

Pored toga, izvor blizak novopečenom paru tvrdi da je Čopra svakodnevno “na vezi” sa Megan i da stalno razgovaraju o tekućim stvarima i svakodnevnim dešavanjima.

- To što nisu otišli na babine ili što Megan nije došla na venčanje ne znači da nisu više prijateljice. Naprotiv, svakodnevno se čuju i u jako su dobrim odnosima - navideo je izvor.