Celebrity News

Kaća Grujić progovorila o vezi sa BOGATIM BIZNISMENOM, otkrila i kakav SKUPOCENI POKLON je dobila za rođendan

Kaća Grujić progovorila o vezi sa BOGATIM BIZNISMENOM, otkrila i kakav SKUPOCENI POKLON je dobila za rođendan

Ata Images

Mlada pevačica Katarina Grujić uplovila je u vezu sa izvesnim biznismenom iz Bosne, a iako je u prvi mah želela da sakrije da je ponovo zaljubljena, sada otvoreno priča o svojoj sreći.

- Mogu da se pohvalim da sam jako srećna i zadovoljna, volim i neko voli mene - kaže Kaća Grujić, i objašnjava da ju je novi dečko osvojio neprestanom pažnjom koju joj pruža.

- Mislim da svaku devojku osvoji kada dobije iskrenu pažnju od partnera i tu ljubav i poštovanje, onda mora biti srećna na svakom polju. Meni se isto to sada dešava i ne bih ništa menjala, savršeno mi je - iskrena je pevačica.

- Katarina često ume da se pohvali na svom instagramu iznenađenjima koje joj svakodnevno upriliči partner, a jedan poklon posebno ju je oduševio - romantično putovanje u Pariz.

- Prvi put idem s emotivnim partnerom i drago mi je jer znam da će biti savršeno, pogotovo što je to poklon za moj rođendan. Neko ko vas poznaje zna sam šta treba da uradi, tako da me je jako obradovao. Šta će biti tamo, videćemo, meni je bitno da se šetam kroz pariske ulice, da slušam njihovu muziku i da popijem neko dobro vino - kaže Grujićeva, i odgovara na pitanje da li očekuje verenički prsten u gradu ljubavi:

- Ne očekujem ništa za sad. Očekivaću dijamant možda na mesecu, ne mora da znači da će biti baš u Parizu, ali svakako je jako rano pričati o tim stvarima - kroz osmeh kaže pevačica.

U prvi mah Kaća je želela da sakrije svog partnera od javnosti, kako tvrdi, zbog prethodnih loših iskustava.

- Dosta mojih veza je bilo javno i svako je imao pravo da komentariše izbore, a ko smo mi da komentarišemo ili da sudimo? Bavite se ljudi svojim životom, a ja ću svojim. Ako sam ja srećna, šta vas to interesuje i da sam najgora, šta koga to briga - a nisam, ima mnogo gorih od mene koji su radili neke gore stvari - ističe Kaća.