Celebrity News

Jelisaveta Orašanin sa bebom DOLAZI U BEOGRAD, a Miloš Teodosić donosi VAŽNU ODLUKU

Jelisaveta Orašanin sa bebom DOLAZI U BEOGRAD, a Miloš Teodosić donosi VAŽNU ODLUKU

Glumica Jelisaveta i košarkaš Miloš Teodosić jedva čekaju da ćerkicu upoznaju sa porodicom, prijateljima i kolegama. Kako saznajemo, to će se dogoditi za dva meseca kada tročlana porodica stiže u Beograd.

Jelisaveta Teodosić porodila se u Los Anđelesu 13. februara, kada je na svet donela ćerkicu Petru. Ponosni tata Miloš Teodosić još uvek se navikava na ulogu oca jer je ubrzo po rođenju naslednice morao da se pridruži reprezentaciji u Srbiji.

Miloš Teodosić PROGOVORIO kako se snalazi u ULOZI TATE, a OVO ŠTO JE REKAO IZNENADILO JE MNOGE

Ipak, sada kada se vratio kod svojih princeza u Ameriku prihvata sve obaveze vezane za ćerkicu sa kojom će u rodnu zemlju doputovati u maju. Kako saznajemo, to je vreme kada će Jelisaveta morati da počne sa snimanjem serija i filmova koje je unapred dogovorila, a Miloš se pripremi za letnji kamp koji mališanima drži već četvrtu godinu zaredom.

- Još pre Jelisavetinog porođaja ideja je bila da u Srbiju dođu krajem aprila, početkom maja, jer je ona unapred dogovorila snimanja nastavaka serija u kojima je igrala pre trudnoće. Pošto se sa seta povukla pre nego što je planirala kako bi se posvetila trudnoći, ona jedva čeka da se vrati na pozornicu. Oni će zajedno sa bebom u maju stići u Srbiju. Jelisaveta već kod sebe ima nekoliko scenarija čija realizacija je čeka po povratku i uveliko uči tekst za pojedine uloge. Neizmerno se raduje povratku u Beograd, tome što će Petru upoznati sa svima, ali i povratku na posao - kaže izvor.

Jelisaveta Orašanin PRVI PUT u šetnji NAKON POROĐAJA, POGLEDAJTE ZBOG ČEGA SU SVI ZANEMELI (foto)

- Teova i Jelisavetina porodica zaduženi su za to da sve bude spremno u njihovom stanu za dolazak Petre. Žene koje čiste stan, sređuju ga i kada oni nisu tu, tako da o tome ne treba da brinu, a krevetac za bebu će ovih dana biti kupljen. Petra će, kako u LA-u, tako i u Beogradu imati svoj kutak, a o njoj će dok mama bude radila brinuti bake.