Celebrity News

Džej Lo i njen verenik U CENTRU SKANDALA: Oglasila se Plejboj zečica i OPTUŽILA Aleksa ZA OVO

Džej Lo i njen verenik U CENTRU SKANDALA: Oglasila se Plejboj zečica i OPTUŽILA Aleksa ZA OVO

Nedugo nakon što je objavljeno da je nekadašnji bejzbol igrač Aleks Rodrigez verio pevačicu i glumicu Dženifer Lopez, "otkriveno je" da ju je varao s bivšom ženom saigrača.

Hoze Kanseko tvrdi da Aleks vara verenicu s njegovom bivšom ženom Džesikom Kanseko. Nekadašnji bejzbol igrač je svoje tvrdnje izneo na Tviteru i poručio da je spreman da ide na detektor laži kako bi potkrepio tvrdnje.

Sada se oglasila i jedna Plejboj zečica i potvrdila glasine da je Rodrigez "prevarant".

- Slao mi je poruke i slike polnog organa sve do dana veridbe - tvrdi Zoi Gregori, Plejboj zečica tabloidu "San".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Garret Gervais (@gtgervais) on Mar 22, 2019 at 5:15am PDT

- Dopisivanje je počelo posle Božića 2018. godine. Molio me je da se sretnemo, a sve vreme je bio s Dženifer. Ona je divna i ne zaslužuje ovo. Dok se spremao nju da zaprosi, tražio je moje vruće klipove i tražio da se nađemo i da mu namestim još neku devojku. To nije fer prema Lopezovoj.

Gregori je tvrdnje potkrepila i porukama koje je dobila od Rodrigeza tokom intenzivne prepiske koja je trajala nedeljama.

- Poslao mi je sliku polnog organa. Par dana pre veridbe s Dženifer poslao mi je poruku: 'Da li i dalje razmišljaš o devojkama koje bi mogle da nam se pridruže', a potom se raspitivao i o jednoj mojoj prijateljici: 'Da li je za trojku?' - rekl je Zoi i dodala da bi "Dženifer morala da se osvesti što pre i shvati za koga se udaje".

Pogledajte Zoi:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? (@zostarz) on Oct 22, 2018 at 5:32am PDT