Celebrity News

Milena Radulović: Lepa zvezda srpskog filma nikada ne priča o svom bogatstvu, a na premijeru filma došla u ovoj SKUPOCENOJ HALJINI

Milena Radulović: Lepa zvezda srpskog filma nikada ne priča o svom bogatstvu, a na premijeru filma došla u ovoj SKUPOCENOJ HALJINI

Moraš biti lep kad se skupo nosiš. Milena Radulović pronosala haljinu od 1.000 dolara, što je za nju prava sitnica kada čujete ko joj je otac.

Naime, kada se pojavila na premijeri filma „Balkanska međa“, u kojem tumači lik Jasne Blagojević, sve oči su bile uprte u nju, pa nikome nije promaklo da primeti odevnu kombinaciju u kojoj je blistala. Reč je o skupocenoj haljini „red valentino“, koja vredi preko 1.000 dolara, što je svakako nedostižan iznos za stajling većine njenih koleginica, ali i mnoge druge devojke u Srbiji. Međutim, u slučaju Radulovićeve, stvari su drugačije.

Kako prenosi Kurir Starsa, umetnica potiče iz veoma imućne porodice i cena od preko hiljadu dolara, koliko je platila haljinu, zapravo je prava sitnica.

- Milenin otac je vrlo bogat čovek, vlasnik je jednog salona poznate marke automobila. U tom poslu je dugo, pa je sigurno i zaradio dosta novca. Zato ne čudi što Milena može da odvoji toliko para za garderobu. Iako je i sama glumica uspešna u svom pozivu, jer je već imala nekoliko velikih filmskih i serijskih projekata, ubeđen sam da ona nije sama platila tu haljinu. Za većinu glumaca u Srbiji to je preveliki iznos - kaže izvor blizak mladoj glumici.

I pored toga što je odrasla u izobilju i još uživa u luksuzu, Radulovićeva se nimalo ne razlikuje od svojih kolega.

- Ona nikada nije pričala o tome ko je njen otac, to ne potencira. Tako je vaspitana. Posebno ne govori o tome koliko para ima ili da li kupuje firmiranu garderobu poznatih brendova, niti koliko to košta. Među glumcima važi sa pristojnu i finu devojku, svi je vole. Zaista nisam čuo da je neko imao problem s njom po bilo kojem osnovu - zaključio je sagovornik.

Za razliku od brojnih koleginica, Milena se ne usteže da javno govori o svom emotivnom statusu. Ona je već duže vreme u vezi sa deset godina starijim kolegom Radovanom Vujovićem, s kojim se i pojavila na premijeri filma „Balkanska međa“.

- Radovan je stariji, iskusniji i od početka naše veze ugledam se na njega u glumi jer je posvećeni umetnik - ispričala je Radulovićeva, a o njihovoj zajedničkoj sceni u seriji „Pet“ rekla je da je bilo prijatno iskustvo.

- Bili smo zajedno u samo jednom kadru i prijalo mi je. Sada oboje snimamo seriju „Državni službenik“, gde igramo bliske kolege. Imamo više zajedničkih scena, idemo zajedno na posao, tako da smo, pored emotivne, osetili i taj vid poslovne veze - rekla je Milena.

Inače, Vujović se pre veze s Milenom duže vreme zabavljao s Anjom Alač, takođe glumicom i ćerkom čuvene Vesne Čipčić, dok je još kao neafirmisan glumac bio u ljubavi s koleginicom Nadom Macanković, koja se kasnije udala za odbojkaša Bojana Janjića.