Celebrity News

ONA JE RAZLOG RASKIDA jednog od najvećih estradnih prijateljstava: Zbog ovoga Aca Lukas i Ceca više ne razgovaraju?

ONA JE RAZLOG RASKIDA jednog od najvećih estradnih prijateljstava: Zbog ovoga Aca Lukas i Ceca više ne razgovaraju?

Poslednjih nedelja se spekuliše o prekidu prijateljstva Ace Lukasa i Cece Ražnatović, jer se kolege više ne prate na Instagramu. A kako izvor blizak pevaču otkriva, on i Ceca se jesu posvađali i to zbog Sonje.

- Lukas i Ceca su se žestoko posvađali i prekinuli dugogodišnje prijateljstvo zbog Sonje! Pevači od decembra nisu u kontaktu, iako su prethodne dve decenije bili nerazdvojni. Svetlana mu je bila rame za plakanje i svakodnevno ga je tešila dok je patio za bivšom ženom. Međutim, čim se vratio Sonji, Aca je počeo da izbegava drugaricu - rekao je izvor za Informer pa dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Feb 25, 2018 at 2:13pm PST

- Ceca je do detalja bila upućena u Lukasov i Sonjin odnos i probleme koje su imali, pa mu je otvoreno kazala da nije pametno što se pomirio sa ženom. Aci se to nije dopalo, pa je vrlo brzo prekinuo kontakt sa najboljom prijateljicom.

Izvor ističe da je Sonja kumovala raskidu jednog od najvećih estradnih prijateljstava.

- Čim se pomirila sa Lukasom, počela je da mu puni glavu protiv Cece i da ga ubeđuje da se više ne druži sa njom. Zna se da je Sonja nikada nije podnosila. Čak je podržala i Karleušu kada je isprozivala Ražnatovićevu - objašnjava izvor za kraj.