Celebrity News

VRELIJA OD SUNCA NA BALIJU: Ivana Korab OVAKO BALANSIRA ravnotežu DUHA I TELA, ovom fotkom SVIMA PODIGLA ADRENALIN! (foto)

VRELIJA OD SUNCA NA BALIJU: Ivana Korab OVAKO BALANSIRA ravnotežu DUHA I TELA, ovom fotkom SVIMA PODIGLA ADRENALIN! (foto)

Jedna od najzgodnijih manekenki koja godinama unazad živi i radi u Americi, Ivana Korab, trenutno boravi na Baliju u Indoneziji.

Kako to i inače radi, ova izuzetno simpatična i zgodna manekenka obradovala je svoje pratioce interesantnom fotkom sa Balija gde je pokazala kako u današnje vreme, daleko od gradske, betonske "džungle" balansira ravnotežu duha i tela.

Interesantna "viseća fotelja" od pruća karakteristična za ovo podneblje, bilo je Ivanino must have place on earth na kojem, prirodnom i adrenalinskom energijom "puni" svoje telo.

Pored ove fotke, dodala je kratak opis koji glasi ovako:

- Provereno! Možda ćete se plašiti i možda nećete uspeti, ali hrabrost da rizikujete u bilo kom delu vašeg života je, mislim, veoma vredan način života.

https://www.instagram.com/p/Bvi6poiBB9J/

Ivana je čak jednom prilikom za Puls izjavila:

– Adrenalinski sam zavisnik, iako to moju mamu najviše sekira. Još kao mala sam vozila rolere na rampi i dolazila kući sva izudarana i krvava. Volim ekstremne sportove i brzinu. Mislim da što sam starija i svesnija rizika, ipak negde smanjujem te ludosti.