Celebrity News

Maldivi, Dubai, Bora Bora, Bali: Putovanja poznatih koja oduzimaju dah, DRŽITE SE DOBRO, JER SU BOMBASTIČNA! (foto)

Maldivi, Dubai, Bora Bora, Bali: Putovanja poznatih koja oduzimaju dah, DRŽITE SE DOBRO, JER SU BOMBASTIČNA! (foto)

Otpočetka 2019. godine pa sve do skorog kraja ovog tekućeg meseca, poznati su nas oduševljavali svojim egzotičnim putovanjima kao i destinacijama koje su birali, ali i na one koje će tek otputovati. 

Neki su bili mudri, pa su zimu zamenili tropskim temperaturama, dok su drugi ipak sa hladnijeg vremena otišli na još ledenije.

S obzirom da je Instagram uvek prepun njihovih objava, postova i fantastičnih slika koje dele sa svojim pratiocima, mi smo za danas odabrali samo neke od sjajnih putovanja koji su nam ostali urezani duboko u sećanju i to iz samo jednog razloga - jer smo i mi tako silno želeli da se na onom debelom minusu, koji je sada već daleka prošlost, teleporutujemo na koji minut i popijemo sa njima po neki ukusan koktel. :)

Kako ne bismo dužili više, u nastavku pročitajte i pogledajte fotke koje su nam oduzele dah sa prelepih putovanja i mesta koje su posetile naše poznate zvezde...

Ana Kokić proslavila je 11. marta 36. rođendan u krugu svojih najbližih. Organizovala je intimno slavlje u svom domu, gde je ugostila nekoliko svojih najbližih prijatelja, ali je sebe i te kako pošteno nagradila. Naime, Kokićeva se počastila putovanjem na Bali, na koje će otići krajem ovog meseca, a fotke sa ove destinacije tek očekujemo.

https://www.instagram.com/p/BvKLgW1geoz/

Miloš Biković boravio je na odmoru u Dubaiju sa devojkom Barbarom Tatalović. Njih dvoje su uživali u setu poznatog di-džeja Solomuna, za kog Biković kaže da ga voli više od Deda Mraza.

https://www.instagram.com/p/Bw1FdQThOua/?utm_source=ig_embed

Nina Badrić oduševljavala je svoje fanove sa ostrva Sveti Bartolomej na kojem je boravila ali i proslavila rođendan svoje dugogodišnje prijateljice Aleksandre Meljničenko.

https://www.instagram.com/p/Bwjk6RbjnMv/

Oduševljenje kako destinacijom tako i izgledom priredila je Anastasija Ražnatović ćerka najveće balkanske dive, Cece Ražnatović koja je podelila sa fanovima momente iz prelepog Madrida, a sve je oduševio i njen retro stajling. Na ovo putivanje otišla je sa bliskom prijateljicom pre promocije svoje nove pesme "Rane" gde je danula dušom od silnih obaveza.

Nina Janković se sa suprugom i sinom uputila u Irsku gde su uživali u čarima koje pruža ova prelepa zemlja.

https://www.instagram.com/p/Bw4B7IKFuTn/

https://www.instagram.com/p/BvRs0JWnFs4/

Nakon spektakularnih nastupa u našoj prestonici, Milica je spakovala kofere i takođe poslovnim obavezama krenula put Milana.

https://www.instagram.com/p/BvrlZXHA-2x/

Nakon što je doputovala u ovaj predivan grad koji je inače drugi po veličini u Italiji, pevačica se oglasila na društvenim mrežama gde je objavila razne fotografije i otkrila kako uživa u luksuzu, dobrom piću i ukusnoj hrani.

– Bio joj je potreban odmor, te je Kaja u društvu prijatelja otputovala u Dubai. Bez članova porodice poželela je da maksimlano uživa u luksuzu te je za sebe iznajmila velelepni apartman čija cena jednog noćenja iznosi oko 1.200 evra – otkriva izvor Kurira.

https://www.instagram.com/p/Bvv5-seFGgO/?utm_source=ig_embed

Novak Đoković i njegova supruga Jelena boravili su u Dominikanskoj Republici, objavivši sliku na kojoj su pozirali zagrljeni, a prizor ispred njih svima je oduzeo dah, pa se o ovoj slici poznatog para i te kako pričalo.

https://www.instagram.com/p/BvzC5o_gVeN/?utm_source=ig_embed

Najbolji reket sveta, Novak Đoković, prvi dan marta proveo je u Kaliforniji, na plažama vrelog San Dijega.

https://www.instagram.com/p/BudV_KVATOc/?utm_source=ig_embed

Uživajući sa svojom braćom, teniser je sve svoje fanove počastio sunčanim fotkama i definitvno razgalio sve one koji bi rado zamenili vetrovito vreme sunčanim.

Lepa Brena baškarila se do sredine februara na putovanjima iz snova. Ona i Boba prvo su išli do egzotičnog Istoka, pa u Australiju gde su Brena i Stefan imali nekoliko nastupa. Posle toga usledio je drugi deo odmora i odlazak na Boru Boru...

https://www.instagram.com/p/BthtRz2lNwO/

Kako joj je afera sa fudbalerom nepravedno učinjena a time i ugrožena njena porodica, Duško i Jelena odlučili su da se na dalekim putovanjima posvete isključivo jedno drugom kao i njihovim ćerkama i da na taj način prete svim udarcima koji su im naneseni u proteklom periodu.

Tako su njih dvoje u februaru mesecu otišli u Dubai i restartovali se od svih ružnih trenutaka koje su zajedno preživeli. Nažalost, samo nekoliko nedelja posle toga Jelena je doživela novi životni udarac, najteži i najveći - smrt majke Divne Karleuše.

Miloš Biković otišao je u januaru na zasluženo putovanje i to u najboljem društvu, sa devojkom manekenkom Barbarom Tatalović.

Poznata pevačica Marina Visković takođe je u januaru mesecu boravila na Maldivima, te je sve svoje fanove i obožavaoce počastila prelepim fotkama sa ove egzotične destinacije, ali je i početkom parila posetila i egzotični Dubai.

https://www.instagram.com/p/BwU2WBMhEOE/

https://www.instagram.com/p/BsvsgZIB3cA/?utm_source=ig_embed

Saša Kovačević i njegova seski izabranica boravili su na jednoj egzotičnoj destinciji na koju je par u januaru otputovao na odmor.

https://www.instagram.com/p/Bs0hWinHsKD/?utm_source=ig_embed

– Za ovu kilažu stvarno nisam spreman – našalio se Saša, objavivši fotku na kojoj su oboje izvajani, zgodni i spremni kao za naslovnicu nekog svetskog magazina.