Celebrity News

NE ŽELI BIVŠU ŽENU NA VENČANJU NASLEDNIKA: Tom zabranio Nikol da dođe na svadbu sina

NE ŽELI BIVŠU ŽENU NA VENČANJU NASLEDNIKA: Tom zabranio Nikol da dođe na svadbu sina

story

Nikol Kidman neće doći na venčanje svog usvojenog sina Konora jer je njen bivši muž Tom Kruz protiv toga, i to zato što je glumica prilikom razvoda od njega odbacila sajentologiju!

Dvadesetčetvorogodišnji Konor uskoro staje na ludi kamen sa devojkom Silvijom, a u pripremama će mu pomagati glumac. Kruz je, prema tvrdnjama izvora, zabranio sinu da pozove majku.

- Tom čvrsto stoji iza toga - naveo je izvor, koji smatra da Konor možda i ne posluša oca, ali teško.

Konor, koji se ranije oprobao u ulozi di-džeja, a sada uživa u ribolovu, uvek je isticao da voli svoju majku, ali je više privržen ocu. Nakon razvoda roditelja, Konor i njegova takođe usvojena sestra Izabela ostali su sa Tomom, a odgajani su u skladu sa strogim sajentološkim pravilima.

Inače, Konor se nedavno preselio u rezidenciju na Floridi koja je u vlasništvu Sajentološke crkve, a njegova izabranica je takođe sledbenica sajentologije i navodno je prozvana "sajentološkom princezom".

Podsetimo, Tom i Nikol upoznali su se početkom devedesetih godina, a njihova ljubav i brak trajali su do 2001. On se 2006. oženio koleginicom Kejti Holms, sa kojom ima biološku ćerku Suri.