Celebrity News

Vladimir Kovačević otkrio na koje sve načine mu PRILAZE DEVOJKE

Vladimir Kovačević otkrio na koje sve načine mu PRILAZE DEVOJKE

Mladi srpski glumac oduševio je srpsku naciju sjajnim imitacijama, kao i ulogom Arse u seriji “Istine i laži”. Vladimir Kovačević za “Scenu” otkriva kako izgleda njegov život kada ne snima popularnu seriju.

- Trebalo bi da kažem da čitam neku knjigu, šetam psa pored reke... Trudim se kada sam slobodan da što više vremena provodim sa svojim prijateljima, sa porodicom. Volim da izađem u dobar provod. Volim da igram poker. Volim da igram fudbal, košarku, volim i da odem na bazen. Neke prilično obične stvari.

Da li si nekada igrao poker u kazinu?

- Kao klinac sam u nekom lokalnom kazinu igrao poker aparate, ali nije to moja “šolja čaja”. Volim više pravi poker.

Kakvu bi ulogu priželjkuješ?

- Nešto što je izazovno i čime bih pobegao od sebe. Voleo bih da zaigram na filmu i u pozorištu.

Sa kojim kolegom bi voleo da podeliš kadar?

- To je malo nezahvalno reći. Ja sam već rekao da su mi glumački uzori pokojni Nebojša Glogovac, Ljuba Bandović i Dragan Mićanović. Voleo bih da podelim kadar sa Draganom ili Ljubom pošto, nažalost, sa Nebojšom ne mogu.

View this post on Instagram

A post shared by Vladimir Kovačević (@vladimirkovacevicc) on Dec 14, 2018 at 4:29am PST

Koliko se razlikuju Vladimir i Arsa?

- Vladimir ima 24 godine, a Arsa 20. On je malo povučeniji od mene privatno. Mnogo je zatvoreniji i nesnađeniji od mene u pravom životu. Mnogo sam temperamentniji od Arse, mnogo sam veći živac, mnogo brže planem. Umem da budem dosta nezgodniji.

Šta ume da te izvede iz takta?

- Stoka, nepravda, loši ljudi. Kad je neko perfidan, zao.

Ima li u tvom poslu takvih ljudi?

- Sklanjam se kada vidim da je neko takav da ne bi ušao u neki sukob. Verujem da ima takvih ljudi i u mom poslu, ali ih ja do sada nisam upoznao i ne bih voleo.

Pretpostavljam da te devojke saleću na svakom koraku otkad si postao poznat. Da li ti se više udvaraju uživo ili putem društvenih mreža?

- Dosta se krećem po gradu, volim da sam među ljudima i da sam aktivan. Kada se negde pojavim desi se da neko priđe da zatraži sliku, da uputi kompliment, da pohvali moj rad. Bogami, bude i ekstremnijih primera kada me zgrome, zagrle, itd... Na socijalnim mrežama šalju srca, pohvale, svašta nešto... Ovom prilikom se izvinjavam svima koji mi šalju poruke na Instagramu, a na koje nisam odgovorio, ne stižem, zaista. Ne pravim se važan, već zaista ne stižem, jer ih ima mnogo.

Oduševio si Srbiju imitacijama javnih ličnosti. Koga još znaš da imitiraš, a nisi pokazao?

- Talenat za imitaciju je nešto što imaš ili nemaš, ali ja zbog toga ne smatram sebe boljim glumcem od drugih. Ja tek treba da postanem glumac, a dar za imitaciju sam iskoristio kako bih se izdvojio u moru mladih glumaca