Celebrity News

IZNENAĐENJE KOJEM SE NIJE NADALA: Ana Sević dobila POKLON od izabranika Danijela, a KOŠTA 30.000 evra!

IZNENAĐENJE KOJEM SE NIJE NADALA: Ana Sević dobila POKLON od izabranika Danijela, a KOŠTA 30.000 evra!

story

Pevačica Ana Sević dobila je nesvakidašnji poklon od izabranika Danijela.

U pitanju je konj vredan nekoliko hiljada evra.

- Ana i Danijel se zabavljaju duže od godinu dana, a vezu su otpočeli neposredno nakon što je ona stavila tačku na brak s Darkom Lazićem. Danijel je bio uz nju dok je prolazila kroz teške životne trenutke, bio joj podrška kada se otac njene ćerke borio za život u bolnici i mnogo puta joj pokazao koliko mu je stalo do nje. S druge strane, on je u njoj našao sve što je tražio u ženama, pa je nedavno rešio da joj pokaže koliko mu znači. Dugo je razmišljao kako da je obraduje, pa je došao na ideju da je iznenadi i pokloni joj nešto što je oduvek želela - kaže za „Alo!“ izvor blizak paru i dodaje:

- Anin izabranik zna da ona obožava životinje i da je odmalena maštala da ima konja. Zato je odlučio da joj upravo to pokloni, a onda je rešio da pronađe ergelu koja uzgaja najbolja grla. Pronašao je jednu u blizini Beograda i tamo je nekoliko puta sam odlazio, kako bi izabrao najboljeg konja. Našao je ono što mi je trebalo i nije se libio da kešira 30.000 evra za poklon svojoj izabranici. U tom trenutku, Ana nije mogla ni da pretpostavi šta njen momak radi njoj iza leđa, a Danijel je vešto skrivao svoje namere - priča naš izvor. Kako kaže, kada je odabrao kog konja će kupiti i pokloniti Ani, Danijel se bacio na smišljanje plana kako će joj poklon uručiti.

- Kada je do detalja razradio plan, organizovao je izlet na imanje na kojem se ergela nalazi, a Ani je rekao da će provesti dan u prirodi. Nju je to posebno obradovalo, a kada su stigli na imanje, tražio je od vlasnika ergele da dovedu konje koje će njih dvoje jahati tog dana. Međutim, umesto dva, vlasnik ergele je doveo samo jednog konja, a Danijel je tada Ani rekao da je to poklon za nju - kaže naš izvor i nastavlja:

- U prvi mah, Ana nije razumela šta joj je rekao, već je samo ponavljala: „Kako to misliš, za mene?“. Danijel joj je objasnio da joj je kupio konja i da će moći da ga jaše kada god poželi, a Ana nekoliko minuta nije mogla da dođe sebi od uzbuđenja. U istom trenutku se smejala i plakala od sreće, a kada je se konačno smirila, našalila se da je dugo čekala princa na belom konju, ali da je umesto toga dobila princa koji joj je doveo konja - priča naš izvor. Kako ističe, Ana se nije birala kakvo će ime dati svom novom ljubimcu.