Celebrity News

Bila je NAJLEPŠA ŽENA SVETA, a sada je toliko mršava da je ZASTRAŠUJUĆE! Ima samo 40 kilograma, evo šta doručkuje!

Bila je NAJLEPŠA ŽENA SVETA, a sada je toliko mršava da je ZASTRAŠUJUĆE! Ima samo 40 kilograma, evo šta doručkuje!

story

Anđelina Džoli, otkako je stekla svetsku slavu, nosila je titulu jedne od najlepših žena na svetu. Međutim, u poslednje vreme, drastična promena imidža kao i životnog stila i te kako je ostavilo traga na njen izgled.

Osim što više ne ističe svoju lepotu, počela je i da je gubi - napominju strani mediji, ističući drastičan gubitak kilograma i neobične navike u ishrani.

Džolijeva je i te kako zabrinula javnost kada se pročulo da ne teži više od 40 kilograma na visinu od 169 centimetara! Ona je tvrdila da je mršavljenje usledilo zbog stresa, kao i loših događaja na privatnom planu, međutim nema ko nije zinuo kada je video njen jelovnik.

Pored obaveznih supa i čorbica, različitih žitarica, kinoe, glumica za doručak pojede po jednu kašiku kokosovog ulja (eventualno uz žitarice), za ručak priprema proteinski šejk, malo badema i gumenih bombona, a za večeru jede tanko sečeno meso uz čašu dobrog vina. Svojeveremno, istakla je da postoje i dani kada je toliko zauzeta da i zaboravi na obrok ili dva.

Anđelina se redovno bavi jogom i kik-boksom, za šta joj i te kako treba energije, ali zbog lagane dijete koju obično praktikuje - to se vidi na njenoj nežnoj liniji. Iako i dalje lepa, na društvenim mrežama osudili su je da i nije onakva lepotica kakva je nekada bila.