Celebrity News

Čas su bile LJUTA KONKURENCIJA, čas BLISKE PRIJATELJICE, ali SU U JEDNOM sve tri jednake!

Čas su bile LJUTA KONKURENCIJA, čas BLISKE PRIJATELJICE, ali SU U JEDNOM sve tri jednake!

Severina Kojić (46), Nina Badrić (46) i Jelena Rozga (41) su, kako piše "24 sata.hr", čas bile ljuta konkurencija, a čas su glumile bliske prijateljice, ali prema istraživanju ovog portala - u nekretninama su sve tri jednake.

Naime, hrvatski mediji pišu da Jelena Rozga ima dva stana u Splitu, a da je cena stana 2.000 evra po kvadratnom metru. Drugi se nalazi na Žnjanu.

- Viđamo Jelenu u prolazu. Ima puno obaveza tako da nemamo prilike da je često vidimo. Ali je ljubazna dama, uvek se lepo javi i mogu reći sve najbolje - rekao je Jelenin komšija.

Krajem 2016. pevačica se hvalila kako će kupiti stan u strogom centru Zagreba s tadašnjim verenikom Stjepanom Hauserom (32), ali ljubav je naglo pukla pa se sad postavlja pitanje gde pevačica boravi kad dođe u Zagreb zbog nastupa.

A ovaj portal piše i da je Severina Kojić, Jelenina nekadašnja prijateljica kako je nazivaju na portalu, dve godine zbog uređivanja balkona svog penthausa ometala susede nesnosnom bukom u jednom od elitnih zagrebačkih naselja, gde je na vrhu zgrade kupila dva stana.

Raskošnu ložu, navodi "24 sata.hr", popravljala je u tajnosti jer građevinski inspektori tad nisu znali ništa o njenom mini projketu, ali pišu i da je pevačica imala sve potrebne papire kad su joj zakucali na vrata.

Pogled na oba balkona sakrila je od očiju javnosti. Terase i s jedne i s druge stane zgrade natkrila je krovom te ih “ogradila” roletnama. Tamo se, piše ovaj hrvatski portal i ovo leto skrivala kad su izašle gole fotografije na kojima je navodno bila ona.

Osim tog stana Severina ima i jedan u Splitu.

A Nina Badrić je vlasnica stana u Zagrebu koji je kupila u vreme velike ljubavi s Bernardom Krasnićem, a ima i jednu kuću u Jelsi.Iako skriva svoju privatnost, ona je fotografije iz svog doma podelial na društvenim mrežama i tada je iznenadila javnost.

https://www.instagram.com/p/BlNUmAfhTmU/?utm_source=ig_embed