Celebrity News

Bez zadrške: Niko nije očekivao da će Sofija Milošević odgovoriti na ovo VEOMA INTIMNO PITANJE

Bez zadrške: Niko nije očekivao da će Sofija Milošević odgovoriti na ovo VEOMA INTIMNO PITANJE

Sofija Milošević požalila se fanovima da joj fali ljubav, a to su oberučke prihvatili muškarci koji su ovo shvatili kao otvoren konkurs za njenog novog dečka. Međutim, ona se ovde nije zaustavila, pa je u jednoj emisiji otišla i korak dalje pa progovorila o svojim seksusalnim iskustvima, prvom, ali i o onim "popularnim" za jednu noć.

- Evo, već sam sedam meseci sama, tako da treba mi ljubavi - iskrena je bila atraktivna plavuša koja je već 7 meseci sama, posle raskida sa fudbalerom Ademom Ljajićem.

- Verujem u ljubav posle neverstva na jedno veče. Apsolutno sam protivnik seksa na jedno veče, jer sam neko ko ima veliki ego, razmažena sam i volim da to radim sa emocijama. Bitno mi je da je neko zaljubljen u mene - otkrila je Miloševićeva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 5. Феб 2019. у 12:51 PST

U nastavku razgovora Sofija je bila još iskrenija, a na pitanje koje je najneobičnije mesto na kom je vodila ljubav manekenka je odgovorila kratko, ali jasno.

- Uza zid! - priznala je Sofija u emisiji "Ekskluziv".

Tek kada je otkrila da je nevinost izgubila tek sa 22 godine, nastao je pravi muk, ali sada kada ovo muški deo populacije zna, znaće i kako da se ophodi prema seksepilnoj plavuši.