Celebrity News

Aleksandar Milić Mili progovorio o porocima: LEKARI SU MI REKLI DA USPORIM MALO

Aleksandar Milić Mili progovorio o porocima: LEKARI SU MI REKLI DA USPORIM MALO

Aleksandar Milić Mili priznao je kroz osmeh da je jedan od onih ljudi koji kada popiju postaju sve pozitivniji i pozitivniji. Međutim, kako ističe, ravnotežu gubi i kada nije pod dejstvom alkohola, a lekari svakako mu savetuju da uspori malo.

- Ja sam totalno poročan. Meni šta god daš - ja to o uzimam puta pet. Sve! Daj rakiju - ja ću dok ne padnem da pijem, stavi kutiju cigara... kad sam pijan sve sam pozitivniji i pozitivniji, ali ne smem više, zabranili su mi. Lekari su rekli - daj malo uspori - ispričao je on.

Sa druge strane posao kojim se bavi, iako ga obožava, stvara mu brojne stresove. Kako kaže, nekoliko put je već zbog premora zaglavljivao u bolnici. Ipak, bez obzira na sve, porodica ne trpi i to ga čini neizmerno srećnim.

- Nina i ja to nekako zajedno... Čovek ako se lepo organizuje i ako voli to što radi, onda ništa ne doživljava kao obavezu. Veći je problem što je to stvarno jedan iscrpljujući posao. Ja sam par puta već zavrpšio bukvalno u bolnici, gde su mi konstatovali neku masivnu iscrpljenost, premor, tahikardije izazvane tim, smetnje... malo se odmorim i onda po starom - izjavio je Mili, koji sa suprugom.