Celebrity News

Bez muža i ćerke otišla na odmor: Kaja Ostojić zakupila PREDSEDNIČKI apartman, evo kako uživa u SVILI I KADIFI! (foto)

Bez muža i ćerke otišla na odmor: Kaja Ostojić zakupila PREDSEDNIČKI apartman, evo kako uživa u SVILI I KADIFI! (foto)

Atraktivna pevačica Katarina Kaja Ostojić potrošila je za tri dana u luksuznom hotelu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima oko 3.600 evra. Pevačica je odlučila da se odmara u predsedničkom apartmanu luksuznog hotela koji se nalazi u prestižnom delu pustinje. Upravo zbog toga njen ceh je bio mnogo veći nego ostalih gostiju u istom rizortu.

- Bio joj je potreban odmor, te je Kaja u društvu prijatelja otputovala u Dubai. Bez članova porodice poželela je da maksimlano uživa u luksuzu te je za sebe iznajmila velelepni apartman čija cena jednog noćenja iznosi oko 1.200 evra - otkriva naš izvor, i dodaje da pevačica nije napuštala rizort sve vreme.

https://www.instagram.com/p/Bvv5-seFGgO/?utm_source=ig_embed

- Želela je da ima potpuni mir, te je u luksuznom rizortu nekoliko dana provodila tako što je čim se probudi išla na bazen i obližnju plažu, na kojoj zbog boravka u predsedničkom apartmanu ima poseban tretman. Uveče se viđala sa prijateljima i nazdravljala u restoranima koji su u okviru rizorta. Nije želela da posećuje znamenitosti Dubaija, već je sve vreme boravila u rizortu. Sa sobom je u svakom trenutku imala taster kojim je pozivala osoblje, koje joj je na usluzi bilo 24 sata dnevno. Doručkovala je i ručala na plaži, a oni su joj ispunjavali sve želje.

https://www.instagram.com/p/Bvv8AuvFrKI/

Prema rečima našeg izvora koji je blizak pevačici, za putovanje se naprasno odlučila i niko ne zna šta je razlog tome.

- Njen suprug Džunior Džek je za to vreme bio u Belgiji, gde je i njena ćerka iz prvog braka. Kaja se po čitav dan fotografisala i fotografije slala, pretpostavljam Džunioru. Ona je dodatno plaćala masaže, koje koštaju nekoliko stotina evra jer ih rade najbolje Tajlanđanke koje su upravo zbog svoje umešnosti dovedene u Emirate. Tako je Kajin odmor od nekoliko dana koštao najmanje pet hiljada evra.

https://www.instagram.com/p/BvgrK52Fo1J/

Kaja je rekla da nije žalila ni evro potrošen na ovaj luksuzni odmor ali misli da nije umesno da priča o sumi u javnosti. Inače, Kaja je poznata kao neko ko čim počne lepo vreme kreće na putovanja, a ovogodišnju sezonu očigledno je otvorila odlaskom u Dubai.