Celebrity News

On je režirao Stefanov spot "Druga liga": Upoznajte Miloša, sina Goce Lazarević i Milutina Popovića Zahara (foto)

On je režirao Stefanov spot "Druga liga": Upoznajte Miloša, sina Goce Lazarević i Milutina Popovića Zahara (foto)

Pevačica Gordana Goca Lazarević iz braka sa kompozitorom Milutinom Popovićem Zaharom ima sina Miloša i ćerku Mariju.

Iako du deca pozantih roditelja, oni ne vole da se eksponiraju previše u medijima, te domaća publika uglavnom ne zna kako oni izgledaju.

Dok Gocina i Zaharova ćerka radi kao profesor u Dizajnerkoj školi, njihov sin Miloš radi kao reditelj. Između ostalog, bavi se režiranjem muzičkih spotova, a poslednji spot koji je uradio je onaj za prvu pesmu Stefana Živojinovića "Druga liga".

Kako izgleda Stefanov spot pogledajte OVDE

Miloš je i sa svojom majkom pevačicom sarađivao na ovom polju, te je pre nekoliko godina režirao majci spot za pesmu "Đinđuve".

Sin poznatog para u dugogodišnjoj j emotivnoj vezi sa devojkom Svetlanom, sa kojom planira i da stane na "ludi kamen".

- Navijam da njegova žena bude njegova sadašnja devojka Svetlana, mada mi neki zameraju što insistiram na tome jer može da se ispostavi da nije dobra za njega, a ja kažem da može da se ispostavi da je svaka sledeća milion puta gora. I ja sam takva. Kada nađem nekoga ko mi odgovara, ne idem dalje, ne tražim dalje jer ko hoće veće izgubi iz vreće. Meni je važno samo da se oni vole, a čini mi se da se baš vole. Svakako da se ja tu ne pitam mnogo, ali mi je drago što moja buduća snaha i ja imamo dobar odnos - ispričala je pre nekoliko godina Goca u intervjuu za magazin Hello i otkrila da joj teško palo kada se sin odselio iz njihove porodične kuće:

- Kada se odselio, i meni i njemu su to bili najteži životni trenuci. Kupila sam mu stan, a on je mislio da je bolje da ga izdaje i da me ne ostavlja samu u velikoj kući. Dobro sam razmislila i rekla mu da je to najpametnije za njega. Miloš se uvek oslanjao na mene, želela sam da bude odlučniji i da sama odgovara za svoje postupke. Bilo mu je teško da prihvati i govorio je da sam ga oterala, dok nije shvatio zašto je odvajanje bilo korisno za njega - priznala je pevačica.