Celebrity News

Rada Radenović: Muvaju me žene, a ja hoću drvoseču

Rada Radenović: Muvaju me žene, a ja hoću drvoseču

Voditeljka Rada Radenović, otkrila je kakva je u krevetu, ali i to da joj mnogo više prilaze žene. Što se tiče muškaraca, Rada kaže da joj šalju nepristojne poruke u kojima se nalaze kojekakve ponude.

Na pitanje da li joj prilaze muškarci, voditeljka kaže da lepši pol mnogo više to radi. Ona dodaje da u tim trenucima ne zna kako da se ponaša jer ne zna šta da im odgovori.

- Volim samo muškarce, a sa ženama ne bih želela ništa da probam. Trenutno me ne zanima taj ukus. To neka rade druge osobe, muškarci su mi sada prioritet - rekla je Rada za Blic Puls.

A na pitanje kakvog čoveka priželjkuje, rekla je da izabranik njenog srca mora biti velik kao planina i jak kao stena. Baš kao drvoseča!

Za jači pol, Rada kaže kako joj stalno šalju SMS-ove sa nepristojnim ponudama, pa su je pitali kakva je to onda ona u krevetu?

- Nemam pojma kakva sam, to treba da pitate nekoga ko spava sa mnom. Ne znam kakva sam i da li su oni zadovoljni - rekla je Rada koja nije želela da odgovori na pitanja da li odvodi sagovornike svoje emisije u spavaću sobu.