Celebrity News

One su TANDEM BEZ PREMCA, a u proteklom periodu pokazale su ČISTU MODNU DOMINACIJU! (foto)

One su TANDEM BEZ PREMCA, a u proteklom periodu pokazale su ČISTU MODNU DOMINACIJU! (foto)

I, pored toga što su majka i ćerka, one su i nezaobilazan modni tandem na raznim javnim okupljanjima. Fizički mnogo podsećaju jedna na drugu, da ih iz šale ponekad i zamene u priči, ali neosporna je činjenica da je Anastasija "mala kopija" svoje majke, velike balkanske dive Svetlane Cece Ražnatović. 

Budući da je i Anastasija uplivala u javni život, pa čak, moglo bi se reći i od pelena, sada svoju karijeru gradi mimo maminog imena. Snimila je dva singla koji su bili prvi u trendingu a polako osvaja i epitet prave modne ikone.

Na raznim događajima, možemo je videti sa Cecom ruku pod ruku, gde bez premca i u svakom trenutku, obore svojim pojavljivanjem sve s nogu.

Kada su zajedno, uvek su usklađeno obučene, a kada nisu, svaka ima svoj stil za sebe.

Danas ćemo se napraviti malu retrospektivu njihovih modnih trenutaka.

Poslednjim pojavljivanjem na Masterklasu Dušana Lazića Laze, gde je Ceca, njena majka bila model za šminkanje, Anastasija je oduševila vamp izdanjem u kojem se pojavila na ovom događaju.

Na spektakularnom nastupu najboljeg makeup artista Dušana Lazića, Ceca je ogolila sebe i na bini se pojavila bez šminke. Samim gestom, ali i svojim negovanim izgledom oduševila je sve prisutne, ali je posle u zagrljaju njenog dugogodišnjeg prijatelja, pozirajući fotoreporterima, zablistala.

Takođe, pre nekog vremena, na jednom prestoničkom događaju, zajedno, takođe u crnim vamp modnim izdanjima obe su ponovo oduševile sve. Jedna pored druge ostavljale su sjajan modni utisak, u crnim kombinacijama, elegantnim i jednostavnim.

Ipak, kada pričamo o zasebnom stajlingu, Anastasija vodi glavnu reč. Nosi mladalačku garderobu, po poslednjim trendovima i to uglavnom možemo da vidimo na njenom Instagram profilu. Najnovijim modnim trenucima oduševila je iz egzotičnog Madrida gde je u roku od nekoliko dana promenila savršene stajliš kombinacije od kojih nismo mogli da se odlučimo za najbolji.

Evo nekih:

https://www.instagram.com/p/BvZm94tH4IE/

https://www.instagram.com/p/BvRs0JWnFs4/

https://www.instagram.com/p/BvW3CI_nAe4/

https://www.instagram.com/p/BvUMzI8nb7X/

https://www.instagram.com/p/BubSozWH9N0/

https://www.instagram.com/p/BuBeEIJH8Kp/

Ceca i Anatasija su dosad zabeležile veliki broj sjajnih zajedničkih modnih izdanja. Jedva čekamo naredna pojavljivanja jer obožavamo ulogu modnog policajca, dobrog policajca :)

U nastavku ispod, u galerijama pogledajte najbolja modna Cecina izdanja koja smo takođe izdvojili za vas...