Celebrity News

Ivana Korab GODINAMA ŽIVI U AMERICI, A SADA JE OTVORILA DUŠU pa rekla šta joj PADA NAJTEŽE!

Ivana Korab GODINAMA ŽIVI U AMERICI, A SADA JE OTVORILA DUŠU pa rekla šta joj PADA NAJTEŽE!

Ivana Korab, sprska manekenka, već godinama živi u Los Anđelesu objavila je snimak sa treninga, a mnogi su se zapitali da li je ugradila veće grudi.

- Pored pršute, kajmaka i krckavog hleba, nedostaju mi porodica i prijatelji. Ja sam iz Beograda i obožavam svoj grad. Volim kada vidim da ovde nešto napreduje, da se nešto gradi, meni je sve to divno. Odavde sam i često pričam na našem jeziku čak i kada snimam video na Instagramu. Svi moji pratioci znaju da sam iz Srbije - bila je isrkena Ivana.

https://www.instagram.com/p/Bv64g0jBeah/

- Problem je taj što ambiciozni ljudi uvek tragaju za nečim boljim i nekim višim ciljem. Nikako da stanu i da pogledaju šta su postigli. Ja sam se potrudila i samu sebe sam naterala da to ne gledam tako, već da budem zadovoljna time što imam. Teško mi jeste, ali nemam vremena da o tome razmišljam. Uvek sam u nekoj akciji, tako da kada se nađem u četiri zida, trudim se da spavam i da se odmorim, a ne da razmišljam. Vidim žrtvu koju sam podnela i znam zbog čega sve to radim i zašto sam daleko od porodice - zaključila je manekenka.