Celebrity News

Zbog zdravstvenih problema Sofija Milošević HITNO završila KOD HIRURGA

Zbog zdravstvenih problema Sofija Milošević HITNO završila KOD HIRURGA

Zbog zdravstvenih problema Sofija Milošević morala je na intervenciju, pa je atraktivna manekenka pre nekoliko dana u strogoj tajnosti posetila jednu privatnu kliniku u Beogradu.

Kako prenose domaći mediji, plavokosa lepotica je hirurškim putem uklonila preko dvadeset mladeža sa tela i sve iz zdravstvenih razloga. Sofija Milošević je dugo razgovarala sa lekarima kako bi mogla da reši problem mladeža na teli, a oni su imali samo jedno rešenje - da ih ukloni.

- Zbog solarijuma i konstantnog sunčanja Sofija je dobila dosta mladeža na leđima i po vratu. Ona je odlučila da više ne ide u solarijum jer je shvatila da je to loše za nju, ali su kao posledica solarijuma ostali vidljivi tragovi na telu. To su obično bili manji i ne toliko upadljivi mladeži. Tokom jednog od treninga Sofija je povredila mladež koji joj se nalazio na grudnom delu, te je otišla u kliniku da bi videla šta dalje da radi. Lekari su odlučili da treba preventivno da uklone sve opasne mladeže. Ni ona nije želela da razmišlja da li će neki drugi mladež postati opasan, te je odlučila da ih ukloni sve - objašnjava dobro obavešten izvor za “Blic” i dodaje:

- Dugo je razmišljala da li je pametno ići na intervenciju, ali je, uz konsultaciju s doktorima, shvatila da bi joj to bilo najbolje rešenje. Nekoliko sati je provela na klinici da bi joj određene mladeže uklonili hirurškim putem, a neke su uklanjali kiselinama. Ubrzo Sofija je sa nekoliko flastera napustila bolnicu, a potom je morala da se pridržava strogih pravila. Jedno od njih je i to da narednih mesec dana ne sme da se izlaže suncu - ističe izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Mar 29, 2019 at 8:49am PDT

Kako bi proverili kako je sada Sofija i da li je sve prošlo bez komplikacija, novinari su pozval Miloševićevu, koja je potvrdila saznanja.

- Srećom, sve je prošlo brzo i bezbolno. Sada više nemam mladeža na telu. Jedva čekam da prođe ovaj period od mesec dana da mogu normalno da nosim svu odeću jer su ovako vidljivi ožiljci. Verujem u najbolje i hvala lekarima koji su mi pružili dosta saveta kada je u pitanju nega kože - rekla je Sofija.

Za nekoliko dana najpoznatija srpska manekenka otputovaće u Italiju, gde je čeka fotografisanje za najprestižniji italijanski brend donjeg veša.

Komplikacije nastale posle intervencije

Nekoliko dana nakon intervencije Sofiji su se upalile dve rane što joj je stvorilo dodatne probleme u svakodnevnom životu. Morala je svakodnevno da odlazi na kliniku kako bi joj previjali rane, ali do ozbiljnijih komplikacija nije došlo.