Celebrity News

U provokativnom izdanju Milica UŠETALA U STUDIO sa OVIM POZNATIM PEVAČEM, jaka ljubav koja ih veže je OČIGLEDNA (foto)

U provokativnom izdanju Milica UŠETALA U STUDIO sa OVIM POZNATIM PEVAČEM, jaka ljubav koja ih veže je OČIGLEDNA (foto)

Pevačica Milica Pavlović sinoć je gostovala u emisiji "Amidži šou".

Pevačica se pojavila u veoma provokativnom izdanju, a u studio je došla držeći se za ruke sa kolegom Acom Lukasom, sa kojim su je ranije povezivali.

Naime, Milici je bila potrebna pomoć da siđe niz stepenice u visokim potpeticama, a njen kolega kavaljer ponudio se da joj pomogne. Verujemo da su Aci svi zavideli, jer nema sumnje da je mnoge muškarce koji su bili kraj malih ekrana i pratili emisiju ostavila bez daha.

Da Acu i Milicu veže posebna veza nedavno je ispričala pevačica za magzin "Story" rekavši:

- Prvi put kada me je Aca video, javno mi je rekao kako je siguran da ću biti velika zvezda i da ću napraviti karijeru, a nedavno je javno istakao i da je za sve ove godine u takmičenju "Zvezde Granda" te reči uputio samo meni. U tom momentu, kada sam tek počinjala svoju borbu, to su bile reči za koje sam se uhvatila i one su mi bila motivacija da se izborim sa svim problemima i ostvarim svoje snove. Zato mene za Lukasa od samog početka veže neka vrsta ljubavi, kao prema čoveku koji mi je ulio samopouzdanje i dao neophodan podstrek. S godinama se naš odnos razvijao, vezuju nas razni višesatni razgovori o žvotu, poslu, ljudima i kako sam ga dobro upoznala, tako mogu da ga kažem da ga zaista cenim, poštujem i volim jer je on jedan veoma specifičann muškarac, dobar čovek i veliki laf - ispričala je tada Milica.