Celebrity News

Goca Tržan i Ivana Peters konačno objasnile zbog čega se 10 GODINA nisu družile

Goca Tržan i  Ivana Peters konačno objasnile zbog čega se 10 GODINA nisu družile

story

Iako su odrastale u istom kraju Beograda, bile članice benda Tap 011 i gotovo istovremeno se udale i postale majke, pevačice Gordana-Goca Tržan (44) i Ivana Peters (44) tek pre nekoliko godina počele su da uživaju u zrelom i zdravom ženskom prijateljstvu, oslobođenom bilo kakve umetničke sujete. Posle raspada grupe Tap 011, koja je obeležila muzičku scenu devedesetih, svaka je krenula na svoju stranu, ne razmišljajući mnogo o onoj drugoj. Povremeno su se sretale, čule, ali se nisu družile. Kada su sazrele, prepoznale su se, otkrile koliko dobrote im je bilo nadohvat ruku. Nisu mogle da prestanu da pričaju. Danas rado organizuju zajednička druženja sa celom ekipom grupe Tap 011, a tad im se često pridruže i kćerke, Ivanina Sara (12) i Gocina Lena (11).

Nakon raspada benda otišle ste svaka na svoju stranu. Kada ste ponovo počele intenzivno da se viđate?

-  Nas dve smo se rastale u miru, ali svaka sa nekim nerešenim statusima u vezi sa onom drugom. Osim nekih površnih tema kad se sretnemo, nikad nismo ozbiljno razgovarale. Prvi takav razgovor između nas dogodio se tek 2011. godine, kad je ponovo trebalo da nastupamo kao bend "Tap 011". Obe smo u međuvremenu postale majke, sazrele kao ličnosti, a neposredno pre tog nastupa u Areni imale i neke lomove u životu - ispričala je Goca za "Gloriu".

- Uvek smo bile prisutne u životu one druge, ali čini mi se da je naše prijateljstvo počelo tek pre nekoliko godina. Bila sam uz Gocu dok je prolazila kroz razvod, jer se njen razlaz sa bivšim suprugom odvijao onda kad smo organizovali koncert - rekla je Ivana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana (@ivanapeters) on Mar 24, 2018 at 4:08am PDT