Celebrity News

Bila je sa NAJMOĆNIJIM U SRBIJI, a nakon RASKIDA napustila je emisiju: Evo šta danas radi lepa voditeljka

Bila je sa NAJMOĆNIJIM U SRBIJI, a nakon RASKIDA napustila je emisiju: Evo šta danas radi lepa voditeljka

story

Za nju kažu da je jedna od naših najlepših voditeljki kod nas. Katarina Šišmanović godinama je bila predmet žudnje brojnih muškaraca u Srbiji i šire.

Medijima je bila interesantna iz više razloga. Osim što je vodila emisije koje su pripadale produkcijskoj kući "Emotion", (proslavila se emisijom "Sve za ljubav" koju je radila dugi niz godina), mediji su se bavili i ljubavnim životom Katarine Šišmanović.

Jedna emotivna veza bila je intrigantnija od ostalih. Naime, voditeljka je bila ljubav moćnim muškarcima, a poslednjih godina uživala je u romansi sa jednim od najmoćnijih ljudi, vlasnikom "Emotiona" - Goranom Stamenkovićem.

https://www.instagram.com/p/BwHyi56BGfbrvDpQbkCVTpE4zCe6DvwZcgyodk0/

Par je čak i godinama živeo zajedno, ali je usledio raskid. Šta se desilo, čitajte u galeriji.

Nakon što su stavili tačku na romansu, Katarina je izjavila:

- Goran i ja smo oduvek odvajali posao i privatni život. Ne mogu da kažem da se to poklopilo, ali nas dvoje smo rešili da stavimo tačku na našu emotivnu priču. Četiri godine smo živeli zajedno, prethodno smo imali još jedan pokušaj veze - rekla je ona.

- Ne poznajem osobu koja nije volela i bila povređena. Svako od nas je imao taj trenutak neke povređenosti ili fatalne ljubavi. Kad neko kaže fatalna ljubav, zvuči kao idealna ljubav, a fatalna ljubav je sve samo ne idealna - rekla je Katarina tada, a na pitanje da li je spremna za novu romansu odgovara:

https://www.instagram.com/p/Bq7Iet3BFjG-axDydTY3pe3OsNR7eYwcNPTONs0/

- Za sve je potrebno pravo vreme i pravi trenutak. Ja mislim da se osobe pojavljuju u našem životu onda kada bi trebalo da se pojave tako da verujem da će se i to desiti onda kada je potrebno da se desi.

Voditeljka je u jednom momentu odlučila da se povuče sa TV ekrana:

- Istekao mi je ugovor sa "Emotionom", ne radim više tamo i neću voditi "Sve za ljubav". Neću više raditi, odlučila sam da napravim pauzu. Upisala sam master na političkim naukama i želim malo da se odmorim. Umorila sam se posle devet godina putovanja - rekla je svojevremeno Katarina Šišmanović za "Blic".

Ipak, ona se krajem 2017. godine vratila na tv ekrane i to u kvizu "Ko je na vrhu", koji vodi sa Milanom Kalinićem.

Osim što vodi kviz koji se emituje na "Pinku", voditeljka putuje svetom i sa pratiocima rado deli zanimljive momente.