Celebrity News

Mira Banjac nakon OZBILJNOG ZDRAVSTVENOG PROBLEMA ponovo pred kamerama

Mira Banjac nakon OZBILJNOG ZDRAVSTVENOG PROBLEMA ponovo pred kamerama

Snimanje nove serije "Psi laju, vetar nosi" nastavljeno je na Makišu, a svoje prve scene u drugoj sezoni imala je i Mira Banjac, koja je na radost svoje publike nakon borbe s bolešću ponovo zaigrala.

Glumica i u nastavku tumači ulogu senilne bake Nane, koju su u Beograd doveli s Kosova.

- Ovo je jedna zanimljiva tema koja dosad nije obrađivana. Naša porodica je vrlo slična junacima filma "Kum". Dobro su se snašli (smeh). Rade na belo, ali više i na crno. Igram najstarijeg člana - baku, koja je jedna folirantkinja. Ona je srcem na Kosovu. Malo se pravi luda, ali je otišla sa živcima. Cela porodica je nosi na leđima - ispričala je Mira za "Kurir" tokom prve sezone.

Glumica je glavni pokretač svih na setu, kako u kadru tako i van njega. Zbija šale, a svojom neiscrpnom energijom svima je primer, a juče je, specijalno zbog njenog dolaska, s puta došao i kreator serije Radoš Bajić.

- Ovih dana imam pauzu u snimanju uloge Gladiole u "Psima". Bio sam na putu, ali sam požurio da stignem na set u naselje Mau Mau u Makišu kako bih lično pozdravio legendarnu Miru Banjac, koja nam se posle kraće bolesti vratila i snimala svoju ulogu. Fasciniran sam snagom i svežinom duha velike umetnice i divne dame koja je dragocenost srpskog filma i srpske kulture - kazao nam je Radoš Bajić.

Na kraju snimanja i cela ekipa se slikala za uspomenu s Mirom.

- Uživam na snimanju. Mladi mi daju najveću snagu. Kad pomislim da je meni teško, uvek se setim onog radnika na suncu i snegu - kratko je rekla Mira.

Ekipu predvode Anita Mančić i Tihomir Stanić, a u novim epizodama gledaćemo i Nenada Jezdića, Svetlanu Bojković i zvezdu iz Holivuda Anu Aleksander. Premijera serije "Psi laju, vetar nosi" planirana je za jesen na kanalu RTS.

Mira je posebno vezana za rediteljku Jelenu Bajić Jočić.

- Oduševljena sam njenim filmom "Led". Ona je filmski obrazovana žena i naša saradnja teče savršeno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Radoš Bajić - Zvanična strana (@rados.bajic.officialpage) дана 12. Мар 2019. у 6:39 PDT