Celebrity News

Vreme je: Dušica Jakovljević progovorila o temi o kojoj bi MNOGE ŽENE ĆUTALE

Vreme je: Dušica Jakovljević progovorila o temi o kojoj bi MNOGE ŽENE ĆUTALE

Voditeljka TV Pinka tokom zime je nabacila kilograme, te se sada bacila na dijetu i na intenzivne vežbe od kojih, kako je sama priznala, ne odustaje.

Zima je bila duga i udobna, te je Dušica Jakovljević, voditeljka “Zadruge“, nabacila kilograme. Nezadovoljna izgledom, kako prenosi “Blic“, rešila je da krene u teretanu i da promeni životne navike, pre svega one u ishrani.

Pa tako vredna Dušica već nekoliko nedelja ide u teretanu koju drži njen prijatelj koji joj je napravio i program ishrane i vežbi.

Njena namera je, kako je sama potvrdila, da sredi liniju do leta u čemu će, nada se, uspeti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) on Mar 12, 2019 at 3:34pm PDT

- Očekujte na Instagramu bombardovanje mojim slikama iz teretane. Spojila sam lepo i korisno. Tamo je dobra muzika i vežba se ozbiljno. Nema zabušavanja. Sve što u životu radim, radim ozbiljno, pa i ovo. Kada se opustim, opustim se ozbiljno, a kada treniram, onda nema stajanja. Ne leto očekujte mišiće na plaži - poručuje Dušica Jakovljević kroz osmeh.

Inače, Dušica Jakovljević je poznata po brojnim modnim i stilskim transformacijama, a najčešće menja frizuru, te će biti zanimljivo ispratiti i ovu promenu.

Kada ne trenira, ona je preokupirana projektima na “Pinku“ - “Zadrugom“ i “Pinkovim zvezdama“, a kod kuće odgaja ćerku i sina, Anđelu i Ognjena, kojima se trudi da posveti svaki slobodan trenutak.

Podsećamo, voditeljka je u srećnoj vezi sa bivšim fudbalerom Crvene zvezde Milošem Čavom Dimitrijevićem.