Celebrity News

NE PLANIRAJU ZAJEDNIČKU DECU? Andrej Atijas progovorio o odnosu sa Anabelom, pa SVE ŠOKIRAO OVIM ŠTO JE REKAO!

NE PLANIRAJU ZAJEDNIČKU DECU? Andrej Atijas progovorio o odnosu sa Anabelom, pa SVE ŠOKIRAO OVIM ŠTO JE REKAO!

Anabela i Andrej Atijas lepo vreme iskoristili su za šetnju sa ćerkicom Blankicom i kućnim ljubimcem, ali umesto da uživaju, oni su se svađali, u čemu ih je uhvatio i paparaco Sveta. Ali Andrej to negira…

- Ja sam tek došao iz Sarajeva, izašli smo da prošetamo po lepom danu, nije bilo nikakve svađe. Bio sam u Sarajevu zbog obaveza na sudu, morao sam sa advokatima da rešim neke stvari, da tužim neke osobe, ali ne želim da detaljišem o tome - rekao je Atijas, i šokirao nas priznanjem da sa Anabelom ne želi više dece:

- Dovoljna nam je Blankica, previše je volim da bih svoju ljubav delio sa nekim, to je prevelika ljubav. Ona već ima brata Leona i to nam je dovoljno. A i Anabela ima tri ćerke, tako da ne želim više dece - kaže Atijas.

Dok je on bio u Sarajevu, Anabela je sa Gagijem prošlog petka nastupala u klubu Nju klab moment u Derventi i doživela fijasko pošto je prodato samo 50 karata.

- Ja sam čuo da je bilo dobro. Anabelu sam pratio ranije po nastupima dok se Blankica nije rodila, od tada sam svaki vikend sa njom. Blankica sada ide u vrtić, prezadovoljan sam jer svakog dana uči engleski, ma ona je zaista divno dete, čudo pravo - ponosno je rekao Andrej.