Celebrity News

Nataša je Ani Kokić nedavno UPUTILA BRUTALNU PORUKU, a sada je novosadska Barbika rekla šta se desi SVIM ŽENAMA koje se razvedu!

Nataša je Ani Kokić nedavno UPUTILA BRUTALNU PORUKU, a sada je novosadska Barbika rekla šta se desi SVIM ŽENAMA koje se razvedu!

Pevačica, koja je nedavno javno pohvalila koleginicu Anu Kokić da bolje izgleda otkada se rastala od Nikole Rađena, za „Blic” kaže da sve žene zrače lepše kada izađu iz „toksičnog odnosa”.

Iako je prošla kroz težak period u proteklih godinu dana, pevačica Nataša Bekvalac izgleda bolje nego ikad, a mnogi su primetili da pevačica posebno zrači u poslednje vreme. Ono što je najbitnije, Nataša nije izgubila volju i vedrinu u životu, pa ističe da je za to najzaslužnija njena porodica, kao i životna snaga koju crpi u raznim stvarima.

Nakon što je preživela nasilje u porodici, pevačica je odlučila da stavi tačku na treći brak. Parnica između nekadašnjih supružnika i dalje se vodi, tako da pevačica još uvek nije formalno razvedena, ali tvrdi da je trenutno mnogo ispunjenija u životu.

U GRADU LJUBAVI ne uživa samo Nataša Bekvalac: I OVA poznata PLAVUŠA HARA PARIZOM! (foto)

- Čujem često te komplimente da ljudima izgledam lepo i hvala im mnogo na tome. Svaka srećna i zadovoljna osoba je lepa osoba - valjda je tako i kod mene - iskrena je Bekvalčeva.

Nataša svakodnevno ume da nasmeje svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, gde je vrlo aktivna. Sem duhovitih opaski na svoj račun, pevačica neretko ume da se našali i sa svojim kolegama. Upravo tako je nasmejala svoje, ali i pratioce Ane Kokić, kada je prokomentarisala njenu fotografiju. Nataša je očigledno želela da poruči koleginici da iako je početkom godine preživela težak period zbog razvoda sa Nikolom Rađenom, sada izgleda odlično.

- Ovako izgleda žena posle razvoda! Izvini, morala sam - napisala je Nataša u komentaru ispod fotografije na kojoj Ana pozira u atraktivnom izdanju.

Kokićeva je i te kako razumela Natašinu poruku, pa joj je odgovorila kroz stihove njene pesme:

- „Mala plava”.

Nataša je ostala dosledna svom duhovitom tonu, pa je na naše pitanje da li je ovom porukom želela da poruči koleginici da izgleda bolje posle razvoda, odgovorila kroz šalu.

- Prvo, osoba sam koja stalno voli da se šali, pa je to bio slučaj i s ovom situacijom. Ali u svakoj šali pola je zbilja, tako da mislila sam pola od toga - kroz osmeh kaže Bekvalčeva, a na pitanje da li se zaista žene prolepšaju posle razvoda, odgovara.

- Pa kako koja, evo ja sam fantastično - kroz široki osmeh kaže atraktivna Novosađanka.

Ipak Nataša je bila vrlo konkretna kada su u pitanju loši odnosi, koje ona naziva toksičnim po one koji se u njima nalaze. Zato je otvoreno uputila savet svim ženama da takve odnose treba da prekinu jer oni utiču na njihov život.

- Žene stvarno procvetaju kad izađu iz toksičnog odnosa. Moj stav je da je to istina - iskrena je Bekvalčeva, i objašnjava kome u tim situacijama žene najpre treba da se obrate i čiju podršku da potraže:

- Porodica treba da bude najveća podrška ženama u takvim situacijama. Žene moraju da nađu snagu za sopstveni život. Ko ne nađe tu snagu ni ne zaslužuje da živi bolji život.